Most szól:
Vezeti:
2019.04.08 Hétfő . 12:03

Íme a nyertes videó - ők utazhatnak Barcelonába a Petőfi Rádió és a Beko jóvoltából

Egy nem mindennapi nyereményjáték zajlott le a Petőfi Rádió és a Beko jóvoltából. A feladat így szólt: „Készítsetek egy videót családi körben arról, hogy Ti vagytok a legnagyobb FC Barcelona rajongók, valamint, hogy mekkora szükség lenne egy új hűtőre."

A győztes nyereménye pedig nem más volt, mint egy út Barcelonába május 12-én, ahol a nyertes páros a Beko páholyából nézhet végig egy focimeccset Harsányi Leventével, valamint, egy Barca csíkós side by side hűtőszekrény.

A felhívásra rengeteg kreatívabbnál kreatívabb videó érkezett. A műsorvezetők elmondták, hogy annak ellenére, hogy úgynevezett „home felvételeket" láthattunk, mégis nagyon profi, vicces és ötletes videók születtek. Akadtak azonban kisebb balesetek is, ugyanis az egyik játékos, aki a legjobbak közé került például annyira izgult, hogy véletlenül még a videót is letörölte. (Ami természetesen hamar vissza is került, minden gond nélkül.)

Április 8-án reggel, a legtöbb szavazatot gyűjtő videó készítőjét Harsányi Leviék hívták fel, hogy közöljék vele a hírt. A nyertes Kátai Csaba lett, aki kisfiával készítette a videót, így természetesen vele utazik majd a spanyol városba. A győztes el is érzékenyült a telefonban, hiszen ahogy elmondta, egy álma vált ezzel valóra neki és fiának is.

Csaba megköszönte továbbá mindenkinek a támogatást és a szavazatokat, és azt is elárulta, hogy az új Barca csíkos hűtőszekrény minden bizonnyal a konyha közepén, egy igazán szembetűnő helyre fog kerülni.

Ha még nem láttátok volna a videót, akkor mindenképpen pótoljátok be IDE kattintva!

Fotó: Getty Images