Most szól:
Vezeti:
2019.04.11 Csütörtök . 10:13

Hallgasd meg Avicii első posztumusz dalát, az SOS-t!

Soha nem látott dalok kerültek elő a tavaly áprilisban elhunyt DJ-től.

Korábban már olvashattunk arról, hogy posztumusz albumot jelentetnek meg a 2018. áprilisában elhunyt DJ halála előtt írt dalaiból. A "Tim" nevet viselő korong június 6-án jelenik majd meg, azonban az első szám már napvilágot látott az albumról, mely Aloe Blacc-kel közösen készült és az SOS címet viseli.

A zenész családja szerint a rajongóknak hallaniuk kell a meg nem jelent dalokat. Nem slágereket akarnak gyártani, csupán úgy cselekedni, ahogyan Avicii is tette volna.

Az SOS klipje rajongók üzeneteivel van tele, melyben egészen megható sorok is vannak. Van olyan, akinek Avicii dalára történt meg élete első csókja, valaki az édesanyjával közös autós kirándulásokat idézi fel egy Avicii-dal hallatán, de olyan is akad, aki azt írja, örökké a szívébe zárta a DJ-t. A dal szövege is érdekes, az első sor például rögtön így indul: "Can you here me? S.O.S.", vagyis "Hallatok engem? Segítség!" Sokan hiszik azt, hogy ez már egy segélykiáltás volt Timtől, hasonlóan Chester Bennington esetéhez a "One More Light" című dalban.

A júniusban megjelenő album teljes bevétele egyébként a Tim Bergling Alapítványhoz kerül, akik olyan személyekre összpontosítanak, akik mentális betegségben szenvednek és öngyilkos gondolataik vannak.

Forrás: NME

Fotó: Getty Images