Most szól:
Vezeti:
2019.04.13 Szombat . 16:12

Te melyik Trónok harca karakter lennél a horoszkópod alapján?

Most megmutatjuk!

A Trónok harca története a végéhez érkezett, hamarosan láthatjuk a nagy finálét és reményeink szerint elégedetten állunk majd fel a fotelből az utolsó részt követően. Az elmúlt hét évad során már alaposan megismerhettük a szereplőket, szinte mindenkinek voltak már jó, vagy éppen kevésbé szimpatikus megmozdulásai. De éppen ebben áll a sorozat sikerének titka, egy végtelenül összetett történet, összetett karakterekkel. Ahogy mi, a valódi emberek is sokan sokfélék vagyunk, épp így van ez Westerosban is.

Persze vannak, akikkel könnyebben szimpatizálunk, vagy épp azonosulunk. Nézzük, mit mond erről a horoszkópunk!

Vízöntő (01.20-02.18.) – Bran Stark

Bran sokan a „zseni” karakterével azonosítják. Hozzá hasonlóan a Vízöntő jegy szülötteinek is kiváló intuitív képességei vannak, jól „olvassák” a körülöttük lévő világot és az embereket is. Nagyon jó megfigyelők, jó intellektusúak, és inkább a racionális érvek, a tények vezérlik őket, nem az érzelmek. Csakúgy, mint Bran-t.

via GIPHY

Halak (02.19–03.20.) – Melisandre

A Halak épp olyan misztikus személyiség, mint a vörös asszony, Melisandre. Talán nincs 400 évnyi tapasztalatod, de amit megéltél, azt ügyesen hasznosítod és tanulsz is belőle. Bölcsességed emel ki a tömegből, aminek köszönhetően vonzod az embereket. Szívesen kérnek tőled tanácsot, szeretsz segíteni másokon, de a saját problémáidról annyira nem szeretsz beszélni, mert nem akarsz másokat terhelni.

via GIPHY

Kos (03.21.-04.19.) – Daenerys Targaryan

A Kos tüzes és merész, nem csoda, hogy a Sárkányok anyjára hasonlít legjobban! Akárcsak Daenerys, Te is vágysz a hatalomra, irányítótípus vagy, igazi vezér. Hajlamos is vagy a harcra, néha akár feleslegesen is belemész egy-egy konfliktusba, annyira temperamentumos vagy. Ugyanekkor ez azt is jelenti, hogy magabiztos egyéniség vagy és mindig bátran vállalod az álláspontodat, amivel ki tudod vívni az emberek tiszteletét.

via GIPHY

Bika (04.20.-05.20) - Jaime Lannister

A Bika a leghűségesebb jegy, szó szerint a végletekig képes kitartani, akárcsak Jamie. Makacs személyiség, akinek nagyon fontos, hogy állja a szavát. A Bika emellett rendkívül kitartó és odaadó, az egyik legromantikusabb jegy.

via GIPHY

Ikrek (05.21.-06.20.) – Arya Stark

Az Ikreket, ahogy a neve is mutatja a kettősségek jellemzik. Nagyon sokszínű személyiség, mondhatni ezer arca van. Ha Ikrek vagy van benned egy erős művészi véna, kreatív vagy és azt élvezed igazán, ha valamit a két kezeddel létre hozol. Könnyen alkalmazkodsz, és vág az eszed, gyorsan összekötöd a pontokat, így nehéz átverni. Emellett a kommunikációs képességeid is kiválóak, szinte ledumálod a másikat a lábáról.

via GIPHY

Rák (06.21.-07.22.) – Havas Jon

A Rák számára a család mindennél előbbre való. Nem véletlen, hogy Havas Jon a megtestesítője, hiszen a testvéreiért szinte bármire képes lenne, másfelől, pedig őt foglalkoztatja leginkább a származása is, mert tudja csak úgy értheti meg hova tart, ha tudja, honnan jött. A Rák emellett egy érzékeny jellem, így lehetnek hangulatingadozásai. Igaz szívűek és igazság harcosai, képtelenek szembe menni a saját elveikkel, akárcsak Jon.

via GIPHY

Oroszlán (07.23.- 08.22.) – Tarth-i Brienne

Az Oroszlán számára fontos, hogy megtudja mutatni, ha valamiben tehetséges, így tud kitűnni a többiek közül. Ez bátor jellemre vall, hiszen megmutatni magunkat azt is jelentheti, hogy célkeresztet rajzolunk a saját homlokunkra. Az Oroszlánt azonban szinte lehetetlen eltéríteni a kitűzött céljaitól, büszke és erős személyiség, aki megvédi azokat, akiket szeret, mint Brienne.

via GIPHY

Szűz (08.23.-09.22.) – Samwell Tarly

A Szűz a legmaximalistább jegy, ha belekezd valamibe, akkor azt töviről hegyire ki akarja tanulni. Gyűlöl hibázni, ilyenkor első sorban magát okolja. Érzékeny személy, de az intellektusát jobban kimutatja. Rendezett, pedáns személy, aki ha elkezd valamit, azt véghez is viszi, akárcsak Sam.

via GIPHY

Mérleg (09.23.-10.22.) – Sansa Stark

A Mérleg igazi diplomata, elegáns és bájos jellem. Jellemző rá, hogy könnyen elbizonytalanodik, sokat „mérlegel”, de éppen ezért könnyen tud mások fejével is gondolkodni, így megértheti mi motiválja a többi embert. Nagyon együttérző és megértő. A Mérleg mindig az egyensúlyra és a békére törekszik, de ha arról van szó nem ijed meg a konfliktustól sem, akárcsak Sansa.

via GIPHY

Skorpió (10.23.-11.21.) – Cersei Lannister

A Skorpió mindent iránytani akar, nem szereti átadni a kontrollt senkinek. Nagyon szenvedélyes jegy, küzdőszellemének és kitartásának köszönhetően szinte képes bármit elérni, amit kitűz maga elé. A Skorpió az, akivel nem érdemes ujjat húzni, mert bizony hajlamos haragtartó lenni, épp mint Cersei.

via GIPHY

Nyilas (11.22-12.21.) - Óriásvész Tormund

A Nyilas számára a szabadsága a legfontosabb, nem szereti a kötöttségeket, a határidőket, a kötelező formaságokat. Kalandvágyó személyiség, aki akkor érzi jól magát, mikor mozgásban van, nem bír egy helyben ülni, épp, csakúgy mint Tormund. Nem hezitál sokat, ha új dolgok kipróbálásáról van szó, szereti, ha zajlik körülötte az élet.

via GIPHY

Bak (12.22.-01.19.) – Éjkirály

A Bak nagyon ambiciózus, határozott jellem, aminek köszönhetően könnyen felülkerekedik másokon. Hosszútávú és nagy céljai vannak, amikről nem lehet lebeszélni. A Bak vágyik az elismerésre, rendkívül önálló, kitartó és őszinte. Ugyanakkor nehezen nyílik meg mások előtt, így eleinte kicsit fagyosnak gondolhatjuk, de ha kitartóak vagyunk vele, előbb utóbb felenged.

via GIPHY

Forrás: Popsugar

Lead: IMDB