Most szól:
Vezeti:
2019.04.16. Kedd 13:51

Kiderült meddig kell még várni a Westworld 3. évadára

Nincsenek túl jó híreink…

A Trónok harca visszatért a fantasy rajongók nagy-nagy örömére, és most jó néhány hétig el is ringatózunk a Hét királyság vizein. Igyekezzünk rendesen feltankolni most ebből az adagból, hiszen a Westworld utópia folytatására még bizony sokat kell várnunk.

  

A Westworld legutóbbi, második évada majdnem két évvel ezelőtt jött ki, az HBO azonban most megerősítette, hogy a soron következő szezonra még egy évet biztosan várni kell. A stúdió pontos premier dátumot még nem adott meg, így csak annyi a biztos, hogy 2020-ban jön a harmadik évad.

via GIPHY

Azt is tudni lehet már, hogy az új évadban új arcokat is köszönthetünk, hiszen csatlakozik a sorozathoz az Emmy-díjas Lena Waithe, akit a Master of None sorozatból ismerhetünk, valamint feltűnik majd Aaron Paul is, a Breaking Bad sztárja. Ugyan karaktereik még nem ismertek, de Paul annyit már elhintett, hogy az új évad minden eddiginél véresebb és fenyegetőbb lesz. „A kezdetektől fogva rajongója vagyok a sorozatnak, szóval elképesztően örülök a lehetőségnek, hogy a részese lehetek.”- nyilatkozta a színész.

  

Forrás: Digitalspy>

Lead: IMDB