Most szól:
Vezeti:
2019.04.26. Péntek 10:01

Ismét komoly filmszerepet kapott Rami Malek

Minden, amit a James Bond 25-től tudnod érdemes.

Az Oscar-díjas Rami Malek, aki a Bohém rapszódia óta csak úgy szárnyal, ismét fontos szerepet kapott. Ő alakíthatja a 25. James Bond-filmben a főgonoszt, amit Cary Fukunaga, a film rendezője jelentett be a Karib-tengeri szigeten tartott sajtótájékoztatón. Emelett egy másik fontos dolgot is megtudhattak a Bond-rajongók, mi szerint hivatalosan is utoljára tűnik fel az ikonikus főszerepben Daniel Craig.

Fotó: IMDb Fotó: IMDb

A film producerei nem csak azért választották Jamaicát sajtótájékoztatójuk helyszínéül, mert itt forgatják a fim egy részét, hanem mert ezen a szigeten írta annak idején Ian Fleming valamennyi James Bond-regényét. Korábban itt forgatták a Dr. No és az Élni és halni hagyni című Bond-filmeket is.

Rami Malek idén nyerte el a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat Freddie Mercury megszemélyesítéséért a Bohém rapszódia című filmben. A sajtótájékoztatón elhangzott videoüzenetében Malek hangoztatta, biztosítani fogja, hogy Bondnak ne legyen könnyű dolga.

Fotó: IMDb Fotó: IMDb

Ralph Fiennes és Ben Whishaw visszatérnek M és Q szerepében, csakúgy mint Naomie Harris Moneypennyként. Lea Seydoux, aki a 2015-ben bemutatott Spectre című Bond-filmben már játszott, szintén visszatér a 25. filmben.

Annyi azért biztos, hogy egy egészen izgalmas negyedévszázados jubileumi film van kilátásban. A különleges produkció címét egyelőre nem árulták el a készítők.

Forrás: The Guardian

Lead: Getty Images