Most szól:
Vezeti:
2019.05.02 Csütörtök . 22:41

Jared Leto újra Joker bőrébe bújna

A Thirty Seconds To Mars frontembere szívesen eljátszaná újra az antihőst.

Jared Leto nemcsak kiváló énekes, de nagyszerű színész is, sőt igazi átváltozó művész, amit nem régiben a Suicide Squad című filmben is bizonyított, melyben ráosztották a főgonosz, Joker szerepét. 2019-ben újra visszatér a vigyorgó antihős a mozikba, ám ezúttal Joaquin Phoenix alakítja majd.

 

 

Ettől függetlenül Leto nem régiben azt nyilatkozta, hogy szívesen bújna újra Joker bőrébe. ”Határozottan örülnék neki, ha megint eljátszhatnám. Minden a forgatókönyvön és a körülményeken múlik, mint mindig.”

 

 

Sőt talán erre nem is kell olyan sokat várni, hiszen készülőben van az önálló Harley Quinn-film. Ám arra kérdésre, hogy Leto is feltűnik-e majd benne, a színész sejtelmesen csak annyit mondott: „Meglátjuk.”

via GIPHY

Ha a ebben a moziban nem is, a Suicide Squad 2. részében nagy eséllyel láthatjuk majd Jared Letot. Akárcsak az első részben Harley Quinnt alakító Margot Robbie-t. Újoncként pedig egész biztosan csatlakozik Idris Elba, miután kiderült, hogy Will Smith nem vállalja James Gunn szerepét újra. Ám a hírek szerint erre még egészen 2021-ig várnunk kell.

Forrás: Variety

Lead: Getty Images