Most szól:
Vezeti:
2019.05.04 Szombat . 15:17

Az Akváriumban zárta klubturné szezonját a Soulwave

Mi pedig ott voltunk, megnéztük és interjút is készítettünk.

A Soulwave még 2017-ben robbant be a köztudatba Kalandor című számával, s a srácok sikere azóta is töretlen. Sorra járják az ország klubjait, illetve a legnagyobb hazai fesztiválokat. Ezúttal az Akvárium klub színpadán léptek fel, mely egyben klubturnéjuk záróbulija is volt.

Az M2 Petőfi TV Pató Marci még a fellépés előtt csípte el Fodor Máté énekest és Góczán Gábor basszusgitárost, akiktől megtudhattuk például, hogy majdnem minden vidéki bulin teltházzal, vagy ahhoz közeli estével mentek, illetve, hogy idén ez az első fővárosi koncertjük.

Szóba került a Diazzal készült közös dal, az Elengednélek is, melynél szépen pörög felfelé a nézettségi számláló, lassan az 1 millió megtekintést is átlépi. Kiderült, hogy például Diaz eredetileg Körmendről származik, ahonnan a Soulwave zenekar is, így már tinédzser koruk óta ismerik egymást a srácok. Mindig nyomon követték egymás munkásságát, most pedig eljött annak is az ideje, hogy közösen alkossanak valami jót. Összegyúrták a "Diazos" és a "Soulwaves" stílust és született belőle egy egészen fantasztikus nóta.

Nézd vissza riportunkat itt!