Most szól:
Vezeti:
2019.05.08 Szerda . 12:21

Ezt érdemes tudnod a készülő Indiana Jones 5-ről!

Rossz hír a rajongóknak, hogy csúszik a film.

Tavaly vált biztossá, amit korábban csak rebesgettek, valóban érkezik az új Indiana Jones film. Azonban még mindig sok kérdés lógott a levegőben, többek az is, hogy ki alakítja majd Jones-t. A karaktert persze Harrison Ford tette legendássá, de mivel ő már a 77. életévét súrolja, így sokan elképzelhetetlennek tartották, hogy a színész fizikális képes lenne a forgatásra, olyan szinten, mint a korábbi részek esetében. (Jól lehet, az előző rész készítésekor sem volt már épp tinédzser, hiszen akkor 66 éves volt.)

 

 

A találgatások szinte azonnal elkezdődtek, hogy mégis ki lehetne Ford utódja. Felmerült Chris Pratt és Bradley Cooper neve is. Ám Steven Spielberg kis vártatva eloszlatta a kétkedést, és bejelentette csak egy ember van, aki az ő filmjében eljátszhatja Indiana Jones-t és az Harrison Ford.

  

Ford tehát egész biztosan visszatér, azt pedig, hogy mennyire jó formában van Szárnyas fejvadász 2049-ben is láthattuk. A színész mellett pedig még egy ikonikus személy visszatér a produkcióba, méghozzá John Williams, akinek az Indiana Jones filmek mindenki által ismert főcím zenéjét köszönhetjük.

A jelenleg cím nélküli ötödik Indiana Jones kaland elvileg a náci aranyvonat legendájáról szól, mely szerint 1945-ben volt egy páncélozott mozdony, amiben rengeteg régiség, arany és drága ékszer volt. Ám az anekdota szerint a vonat egyszer bement egy alagútba, majd sosem látták többé. Rengetegen próbálták már megtalálni, sőt, állítólag valakinek sikerült is, de csak az üres szerelvényt tudták megszerezni, a kincsek hollétéről az óta sincs hír, így a mai napig ez az emberiség egyik legnagyobb talánya, amit most Indynek kellene felgöngyölítenie. Izgalmasan hangzik, nem?

via GIPHY

Rossz hír viszont, hogy a film premiere csúszik. Jelen állás szerint leghamarabb 2021. július 9-től lesz látható a mozikban.

Forrás: Digitalspy

Lead: IMDB