Most szól:
Vezeti:
×
2019.05.09 Csütörtök . 18:21

Teltházas bulival dübörög tovább a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató

Óriási buli ígérkezik az Akvárium klubban a USEME-vel és a Stolen Beattel.

Harmadik napjához érkezett a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató műsor, ahol ismét két tehetséges zenekar mutatja meg magát a nagyközönségnek. Ezúttal a USEME-n és a Stolen Beaten van a sor, hogy lenyűgözze a rajongókat. Az tuti, hogy a hangulat fanasztikus lesz, ugyanis a jegyek már rég elfogytak.

Lássuk mit lehet tudni a ma színpadra álló bandákról!

USEME

A USEME egy modern pop-metál zenekar, a magyar zenei élet öt kiemelkedő és elismert alakját egyesítette azzal a céllal, hogy közösen együttműködve valami frisset és újat alkossanak. Egyedülálló produkciójukkal egyből sikerült berobbanniuk a hazai színtérre. Mára két nagylemezt, több klipet és számos telt házas klubbulit tudhatnak maguk mögött. A tudatos építkezésnek köszönhetően kihagyhatatlan szereplői a nagyobb hazai fesztiváloknak is. A zenekar pályafutása során végig nagyon termékeny volt, folyamatosan új ötletekkel rukkoltak elő, jelenleg is harmadik, 2019 őszén megjelenő albumukon dolgoznak. A jövőben is arra számíthatunk, hogy rengeteg új energiát fognak felszabadítani, érdemes figyelni rájuk!

 

 

WEBSITE

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Stolen Beat

A Stolen Beat egy 2018-as tehetségkutató második helyezettjeként robbant be a köztudatba. A zenekar rengeteg koncert mellett számos izgalmas projektekben vett részt. Dolgoztak például a korábbi Nagy-Szín-Pad!-os The Biebers-szel, együtt dolgozva fel Puskás Petiék slágerét, a Minden estét. Első videóklipjük Hol vagy címmel már 3 milliós megtekintésnél jár és szépen ível felfelé a karrierük. 2019 elején a Stolen Beat két tagú formációja egy teljes zenekarrá egészült ki Búzás Bence frontember vezényletével. Ők talán az idei Nagy-Szín-Pad! mezőny legfiatalabb tehetségei, akik semmit sem akarnak jobban, mint zenélni és szórakoztatni.

 

 

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

SZAVAZÁS

A USEME-re és a Stolen Beat-re május 10-én 20 órától egészen 24 órán át, vagyis május 11-én 20 óráig voksolhattok. A szavazás lehetséges módjai:

- az #nsz #usemezenekar illetve az #nsz #stolen hashtagekkel ellátott képekkel-videókkal. Egy szavazási etapban egy Instagram profilról maximum 5 szavazatot fogadunk el. Szavazni csak publikus profilról lehet

- SMS-ben a 06 (20/30/70) 4422-999-es alapdíjas telefonszámon a zenekar kódjával. Egy szavazási etapban egy telefonszámról maximum 5 SMS szavazatot fogadunk el

- a Nagy-Szín-Pad! weboldalán