Most szól:
Vezeti:
×
2019.05.10 Péntek . 13:35

Lássuk hogyan értékelte a Nagy-Szín-pad!-crew a második nap produkcióit!

A második nap is lezajlott a Nagy-Szín-Pad!-on, lássuk hogy tetszettek a crew-tagoknak a produkciók!

Az előző évekhez képest idén egy kicsit változott a pontozás, ezúttal a crew-tagok pontszámai titkosak maradnak, véleményüket, viszont ti is elolvashatjátok.

A második napon a Nomad zenekart Apey-val és Boros Csabával szembesítették, íme:

Természetesen a többi crew tag is elmondta a véleményét, amiből most néhányat mi is megmutatunk nektek:

Marsalkó Dávid

"Szimpatikus banda, és a rockosabb vonalak is abszolút a kedvenceim. Viszont sok hasonló zenekart ismerek a hazai rock életből, valami hiányzik nekem amitől igazán egyedivé tudna válni."

Medvegy Anikó

"Már a Dalban is nagyon szimpatikus volt nekem a zenekar és a rádióból dallamtapadással kívülről fújom a Remény hidjait, szóval nyugodtan mondhatom, hogy egy ismerős csapat koncertjén éreztem magam - úgy is, hogy nem a rockkoncertek azok, amiket én tipikusan látogatok.

A fiúk/urak nekem nem okoztak csalódást, lelkesek, energikusak, hangosak voltak - teljesen önazonos és őszinte volt mind a produkció és minden megnyilvánulásuk."

Patkó Béla Kiki

"A hangszeresek nagyon együtt voltak, jól játszottak, jó volt a zene. Természetes, ösztönös volt a megjelenésük. Frontemberük jól kommunikált a közönséggel, érezhették, hogy fontosak a zenekar számára. Az éneket néha bizonytalannak, hamisnak éreztem."

Takács Ákos

"A Nomadban nagyon szimpatikus nekem, hogy az egyik legtermészetesebb zenekar. Nem akarják megjátszani magukat, ösztönös az egész, egyszerű, de hiteles. Elég sokszínű az idei mezőny, ehhez ők is masszívan hozzájárulnak. Pontosan emiatt elég nehéz és egyben értelmetlen is összehasonlítani őket egy populárisabb zenekarral, pl. a FTF-val, de nem is ez a cél feltétlenül."

Természetesen a New Level Empire szembesítése sem maradhatott el, akik Lábas Vikivel és Boros Csabával találták szemben magukat. Itt abszolút nem egyeztek a crew-tagok véleményei, de pontosan ezért szép ez a Nagy-Szín-Pad! Íme:

Lássunk néhány crew-tag véleményt is!

Boros Csaba

"Féltem, hogy a Nomad után a NLE súlytalan lesz, de nem ez történt! Más stílus, élőzenés elektropop, és nagyon érett, nagyon jó produkció! Megfogott a színpadi atmoszféra, tetszik a látvány, a dalok pedig igazi slágerek, kitűnően előadva! Profi zenészek, akik nem most keresgélik az útjukat, pontosan tudják, hogy hogyan kell ezt csinálni. Zola igazi frontember, profin végig vezényelte a koncertet, Fanni, mint női basszusgitáros pedig üde színfolt! Stílustól függetlenűl mindkét koncert nagyon erős volt, magasra tették a mércét!"

Medvegy Anikó

"Az este második fellépőjénél tudtam, mire számitsak és ... mekkoràt tévedtem. Ebben a felállásban - csak Fannival - (akinek innen is üzenem, hogy őrületesen laza) nem láttam élőben a zenekart és hirtelen nem is igazán tudtam, hogy mi a koncepció, annyira eklektikusnak tűnt nekem.

Valahogy úgy éreztem magam, mint amikor az IMDb-n olvastam egy fimnél, hogy fantasy-horror-akció-krimi- tini-vígjáték és önkéntelenül felvetődött bennem a kérdés, hogy “hogyan kérem”?

Aztán jöttek a dalok egymás után, ismerős dallamok, dallamtapadásos refrének, a srácok lelkesek, profik és hihetetlen pozitívak voltak és ekkor Fanni megrázta a haját - a vörös stroboszkóp miatt úgy tűnt, hogy lassítva - és összeállt, kérem szépen: ez egy film. A Penge vagy az Underworld kihagyhatatlan jelentében vagyok és ez egy vámpír szórakozó helyen a koncert, mindjárt kiderül, ki a vámpír és ki a vacsora. És ekkor ez az eklektikus pop, ahogy elneveztem magamban, nálam a helyére került és elkezdtem élvezni. Megjegyzem, a zenekar közönsége az élvezeti résszel már az első pillanattól fogva jól elvolt.

Aztán elindult a versenyprogram rész és nekem ez az eklektikus élvezet szétesett és valami félre ment ...azzal az érzéssel álltam a koncert végén, hogy a kevesebb talán néha több."

Patkó Béla Kiki

"Remekül meg vannak hangszerelve a dalok, látszik, hogy a tagok között jó a kapcsolat. A frontembernél, – aki a közönséggel kiválóan kommunikált és jól "eladta" a dalokat – az ének tekintetében hiányérzetem volt. Nem éreztem azt a fajta biztonságot, amit egy énekesnek hoznia kell. Bizonytalan volt és ezáltal sajnos sokszor hamis is."

Az összes crew-tag véleményét IDE KATTINTVA olvashatjátok el.