Most szól:
Vezeti:
2019.05.10 Péntek . 10:57

Szavazz este 8-ig a Nomadra és a New Level Empire-re!

Emelje fel a kezét az, aki már leadta az összes lehetséges módon az összes szavazatát a kedvencére. Ha esetleg leeresztve maradt a kezed, még május 10-én este 8-ig pótolhatod a lemaradásod.

Lezajlott a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató második napja is, ahol ezúttal a Nomad és a New Level Empire állt színpadra. A szavazás még május 10-én este 8-ig tart, így érdemes leadni minél több voksod a kedvencedre, ha szeretnél velük találkozni a nyári fesztiválok nagyszínpadain.

Ha még nem ismernéd jól a két zenekart, mutatjuk a bemutatkozó kisfilmjeiket:

Nomad

​Köszönjük a forgatási helyszínt a FutBallonnak és a Cageball Pontnak.

New Level Empire

Természetesen szavazni nem lehet anélkül, hogy ne láttad volna a fellépők versenyprogramját, így mi most azt is megmutatjuk neked. Így most már könnyedén tudsz dönteni, hogy a Nomadra vagy a New Level Empire-re add le a voksod. Persze az is megeshet, hogy annyira tetszik mind a kettő, hogy megosztod az értékes szavazataidat és mindkét zenekart támogatod. Lássuk!

NOMAD

NEW LEVEL EMPIRE

SZAVAZÁS

Szavazni egészen május 10-én este 20 óráig tudtok, ha szeretnétek kedvenceiteket látni a döntőben, illetve kedvenc hazai fesztiváljaitok nagyszínpadain! Íme a szavazás lehetséges módjai:

- az #nsz #nomad illetve az #nsz #NLE hashtagekkel ellátott képekkel-videókkal. Egy szavazási etapban egy Instagram profilról maximum 5 szavazatot fogadunk el. Szavazni csak publikus profilról lehet

- SMS-ben a 06 (20/30/70) 4422-999-es alapdíjas telefonszámon a zenekar kódjával. Egy szavazási etapban egy telefonszámról maximum 5 SMS szavazatot fogadunk el

- a Nagy-Szín-Pad! weboldalán