Most szól:
Vezeti:
×
2019.05.11 Szombat . 11:24

Így értékelték a crew-tagok a USEME-t és a Stolen Beatet

Lássuk azokat a véleméyneket!

Már napokkal korábban elfogyott az összes jegy a Nagy-Szín-Pad péntek esti napjára, ami a USEME zenekarnak és a Stolen Beatnek volt köszönhető. De vajon tudtak bizonyítani a produkciók?

Lássuk, hogy a szembesítés alkalmával hogyan értékelte Lábas Viki és Takács Ákos a USEME produkcióját!

Természetesen a crew-tagok is értékeltek, íme néhány vélemény:

Apey

"A USEME csak kevesek számára nem egy veteránokból álló szupergrup, maximálisan hozták a férfiak, amit kell, kiváló hangzás, és lemosták az egész színpadot, az oda-vissza pattogó energia és a közönség reakciója szerintem mindenkinek mindent elárul az estéről."

Lábas Viki

"Köszönöm az ébresztő élményt, számomra ilyen egy igazi nagyszínpados zenekar, egy pillanatra sem esik ki a flowból, együtt hullámzik a közönséggel, közöl-és ad valamit a színpadon zseniális zenészekkel és énekessel, nem volt benne hiba. A Kis Hall úgy szólt, ahogy a nagykönyvben meg van írva, ehhez kellettek a profi technikusok és a bravúros, tanult zenészek egyaránt. Nem tudom, hogy hova tovább lehet ezt még fokozni, de ez egy olyan produkció aminek egyértelműen a döntőben a helye. Köszönöm, hogy a rengeteg tapasztalat és sokéves rutin mellett ugyanolyan alázatosan, szerényen és kellő komolysággal álltatok neki ennek a tehetségmutatónak és kívánom, hogy a barátságotok- és ez a közös zenélés tartson ki még jó sokáig.:)"

Lobenwein Norbert

"Rövid leszek: 2019-ben szerintem pont így kell kinéznie, megszólalnia, színpadra állnia egy korszerű rockzenekarnak. Ja, és ilyen dalokat kell előadnia."

Patkó Béla Kiki

"Lendületes, erőteljes produkció volt, a zenekar nagyon jól játszott, az énekes jó, hiteles és önazonos. Nagy volt az aktivitás a színpadon, az egész csapat részéről. Az előadásmód, a színpadi jelenlét hozta a rock bandáktól elvárt dinamikát. Szép munka!"

Természetesen a Stolen Beat szembesítése sem maradhatott el, ahova közben megérkeztek a rajongók is, így olyan hangulat kerekedett, amire még nem nagyon volt eddig példa. A fiatal bandát szintén Lábas Viki és Takács Ákos értékelte.

És jöjjenek a crew-tarok:

Lábas Viki

"16 évesen, fél lábbal kilépve egy tehetségkutatóból majd belecsöppenni egy fesztiválos tehetségmutatóba, úgy, hogy közben szétszedik az embert a tini lányok, nem egy egyszerű feladat.

Feldolgozni mindezt lelkileg, szellemileg, mikor még nincs is kialakult stabil személyiség, ízlés, határozottan megfogalmazott gondolatiság az emberben abszolút útkeresés és kihívás. Kimaradnak azok a bizonyos lépcsőfokok, a tapasztalás a rengeteg zenekarba tett kilométer. Nagyon remélem, hogy ettől nem fognak sérülni a fiúk.

Le a kalappal, hogy ennyi teher-és nyomás alatt így tudtak tegnap teljesíteni. Sok van még előttük, remélem, hogy hasznukra válnak majd ezek a lehetőségek, hiszen a tehetség meg van bennük. Örülök, hogy gimis zenekarok is itt lehettek a nagy tapasztalt rókák között és megmutathatják magukat.

Viszont nem szeretnék mini ByeAlexek látni a jövőben, hanem a saját egyéni hangra vagyok kíváncsi, ami nagy valószínűséggel az idő múlásával meg is fog jönni és remélem szépen fog felfelé ívelni a megkezdett pálya. A bázis már most megvan hozzá, vegyetek egy nagy levegőt és ha kell segítség mi itt vagyunk és támogatunk titeket, hogy a legegészségesebben jöjjetek ki ebből a dologból. :) Cukik vagytok és csak előre. :)

Mikor mi bekerültünk 4 évvel ezelőtt ugyanebbe a tehetségmutatóba, ugyanúgy, mint ti, nem tudtunk volna 1 órát játszani, hiszen pont negyed órányi dalunk volt, amennyi az akkori elvárás. :) Előtte nem tehetségkutatóztunk és nem sikongattak nekünk a tini lányok, de azt hiszem tudom, hogy mennyi munka és kitartás áll még előttetek, hogy egyszer biztosan felállhassatok arra a bizonyos nagyszínpadra. Ha tényleg ez a célotok, akkor sikerülni fog."

Lobenwein Norbert

"Pár órával ezelőttig azon morfondíroztam, hogy vajon jó döntés volt-e meghívnunk őket ide, ebbe a mezőnybe? Ha „2019 igazi, élő sikereit mutatjuk be“ – ahogy’ a szlogenünk mondja - , akkor a Stolen (és a USNK) eléggé kilóg a sorból. Sikeresek, nem kérdés (lásd: Insta, YouTube, tini csajok, ...), de pár dalon és pár hónapon kívül nem sok minden van még mögöttük, ami ""élő sikernek"" mondható, ez pedig alap ebben a versenyben. Aztán eljött a 21 óra 43 perc, felgördült a függöny - és a leírtak terén nem változott a véleményem. A tehetségmutató/tehetségkutató fogalmak tegnap este egy kicsit kezdtek összekuszálódni a fejemben. Ha a Nagy-Szín-Pad! eredeti feladatát nézem, akkor továbbra is a korábbi önmagammal értek egyet. Ha viszont azt, hogy ez a fiatal srác és az X-Faktor óta kicserélődött társa(i) hogyan készültek erre a megmérettetésre, hogyan ugrották meg a ránézésre az elsők egyikének tűnő „rendes“ koncertjüket, akkor megemelem a kalapom! Nemcsak szimpi ez a fiú, de tök tehetséges is. (Nem kérdés, Alexnek elég jó orra van...) A Nagy-Szín-Pad! idei mezőnyében nála és a USNK-s srácoknál vakarom leginkább a fejem, hogy vajon mi lesz belőlük, hogyan lehet okosan folytatni azt, amit elkezdtek és hogyan lehet vigyázni rájuk? Az tök oké, hogy pár órára fogócskázó gyerekek és sirdogáló kislányok lepték el az Akváriumot, okostelefon-hegyek magasodtak az első 3-4 sorban és kívülről kiabálták Bence minden sorát a könnyes szemű lányok, de vajon mi lesz, ha ősszel jön a következő Stolen Beat? Lesz-e elég ötlet, erő, tehetség és támogató háttérember, aki abban segít, hogy klubokba, koncertekre járó közönséget magáénak tudó, tapasztalt banda legyen belőlük? Azt remélem, a Nagy-Szín-Pad!-os meghívás és az ezzel járó fesztiválok ebben segíteni fognak. Remélem, nem hagzik hülyén a számból, de ez egy elég nagy lehetőség Nektek, remélem, tudtok vele élni! Sok tapasztalatot kívánok, fiúk!!!! Őszintén drukkolok!"

Patkó Béla Kiki

"Ígéretes, fiatal csapat! Ez a fajta zenei világ nekem bejön. Külön kiemelném a billentyűst, aki szerintem nagyon muzikális, ügyes a hangszerén. Tudom, hogy az énekes fiú még nagyon fiatal és nem annyira tapasztalt, de 16 éves kora ellenére jól énekelt. Láttam, hogy technikai problémákkal küszködött az elején, ami természetesen nem az Ő hibája, de onnantól érezni lehetett rajta, hogy nem volt meg a komfortérzete, és valószínüleg ezért volt túl sokszor elfoglalva magával. Sokat volt háttal a közönségnek. Egy jó tanács: sok szép kislány van a közönség soraiban, inkább Őket sasolja, mint a padlót. :) :-)"

A további véleményeket ITT találjátok.