Most szól:
Vezeti:
×
2019.05.12 Vasárnap . 12:51

Lássuk hogyan értékelte a crew a USNK-t és a The Bluebay Foxes-t!

Nézzük meg azokat a véleményeket!

Ismét két teljesen különböző stílust láthattunk a színpadon a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató elődöntőjének zárónapján, amikor is a USNK és a The Bluebay Foxes állt a színpadra. Mindkét koncerten fantasztikus volt a hangulat, de lássuk, hogyan értékelték a crew-tagok a látottakat!

A USNK-t Medvegy Anikó, az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója és Tiszttartó Titusz a Petőfi Rádió csatornaigazgatója értékelte.

Íme néhány crew vélemény:

Boros Csaba

"Ismét a neten néztem az utolsó elődöntőt. A két kolozsvári “csibész”, Kund és Nimród, vagyis a USNK ismét hozta a formáját! Őszintén megmondom, nem igazán az én stílusom, hiszen én mindíg a hangszerelést, a zenei ötleteket, az ének dallamokat, vokálokat stb. figyelem, amikről az ő esetükben nem igazán lehet beszélni. Viszont a tempó, a ritmus, a színpadi összeszokottság, a koncert hangulat magával ragadó, legalább is 20 percen keresztűl! De ne menjünk el szó nélkül a beat boxos Trap kapitány és a basszusgitáros kolléga játéka mellett: profik!

Ezen a színpadon megélt a produkció, de nem vagyok biztos benne, hogy ugyanez történne a Szigeten vagy a Volt fesztiválon."

Medvegy Anikó

"Tartottam ettől a produkciótol, mert távol áll tőlem a rap, ugyanakkor nagyon kiváncsi voltam, hogy a fiatalemberek milyenek élőben és milyen is egy teljes USNK koncert.

Nos, ez nem egy koncert volt, hanem egy komplett show és színtiszta profizmus. Le a kalappal, hogy az egyik legfiatalabb formáció a pályájuk elején ilyen átgondolt, profi és teljes értékű show-t hoztak a színpadra.

Kund és Nimród tökéletes összhangban vannak, nemcsak a színpadon még az interjúk és a rajongói kérdések alatt is, Trap kapitánnyal és egy gitárossal kiegészülve - az utóbbi szerintem külön remek ötlet - számomra érdekes hangzást hoztak és ezt megkoronázta a látvány, valamit a táncos lányok.

Tökéletesen beindították az estét és külön dicséret az egész csapatnak, hogy ilyen profi hozzáállás mellett ennyire szimpatikusak is tudnak maradni."

Patkó Béla Kiki

"Kíváncsi voltam, hogy két rapper és egy beatboxos, milyen produkcióval áll színpadra. Nem vagyok a műfaj nagy rajongója, de azt kell mondjam, hogy amit láttunk és hallottunk, egy egyedi, hiteles előadás volt. Az, hogy két ember ennyire egy hullámhosszon tud együttműködni, igazán különleges. Látszik, hogy szeretik, amit csinálnak. A helyszínen élőben abszolút átjött, majd megnéztem videón is, és ugyan azt hatást érték el, mint élőben. Virtuóz szövegmondás, érteni lehet, amit mondanak, teljesen szinkronban vannak egymással. Kívülről úgy tűnhet, hogy ez egy könnyű feladat, hát baromira nem az és rengeteg munka van mögötte. Meg kell említenem a háttérben "meghúzódó" beatboxos Trap kapitányt is, aki szintén tökéletesen hozta a formáját. Kiváló volt az együttműködés hármuk között. Jó ötlet volt a basszusgitáros is, aki néha megjelent a színpadon ezzel is színesítve az előadást. Elejétől a végéig profi produkció volt!"

A The Bluebay Foxest szintén Medvegy Anikó és Tiszttartó Titusz véleményezte.

Jöjjön néhány crew vélemény:

Boros Csaba

"Klasszikus Beatles felállás, klasszikus angolszász beat zene, sallangmentes, külső segítség nélküli (HD) tiszta produkció, ami nálam elsőre betalált! Úgy érzem, jól megtalálták az egyensúlyt mind a külsőségekben, mind a színpadi mozgásban. Ha van olyan, hogy színpadi harmónia, akkor ez náluk megvolt. Végül is nem történt más, csak egy jó zenekar jó dalokat játszott. Ha Angliában születtek volna, már a nagy fesztiválok sztárjai lehetnének! De lehet, hogy így is azok lesznek!"

Medvegy Anikó

"Mikor bekerültek a mezőnybe és tajekozódtam róluk, brit gitarzene - na gondoltam, Damien Rice és James Blunt nagyon közel áll hozzám, hát na nem az lesz, konstatáltam. Egy kellemes csapatnak tűntek, semmi másnak.

Meg kell mondjam sajnáltam is a srácokat, hogy az USNK után kerültek... egészen az első számíg. Feljöttek, berobbantak, látszott az örömzene és a szeretet rajtuk, ráadásul sokkal jobban áll nekik az elő koncert, mint a youtube. Humor, lazaság, jókedv áradt belőlük, a technikai hibák kezelése a legjobb csapat szellemet idézte, lazák voltak végig és látszott rajtuk, hogy élvezik, hogy a színpadon lehetnek. Nekem nagyon átjött, igazi bulizene."

Takács Ákos

"A The Bluebay Foxes esetében nem kérdés, hogy tudnak e jó koncertet adni, ezt tegnap egyértelműen bebizonyították a Kis HALL-ban. Mindig bátor dolognak tartom, ha egy magyar zenekar angolul énekel, de ez náluk szerintem működik. Ami kérdés, hogy ha meg kellene ugrani a következő szintet és fel kellene állni egy Nagyszínpadra, vajon működne e ugyanígy?! Én szívesen látnám Őket ott..."

A többi véleményt ITT tudod elolvasni.