Most szól:
Vezeti:
×
2019.05.13 Hétfő . 16:33

Jennifer Aniston az ötödik X után is tündököl!

„Csak várd ki az 50-et. Fantasztikus lesz.”

Jennifer Anistont a világon mindenki ismeri és nagyjából mindenki szereti is. A színésznő, habár idén betöltötte az 50-et a mai napig megőrizte frissességét, humorérzékét, szomszédlányos kedvességét. Rachel Greenként ismerte meg őt a nagyvilág, de az óta kijelenthetjük, jócskán kinőtte a sorozatszínész státuszt, sőt mondhatni ő lett a romantikus vígjátékok koronázatlan királynője.

  

Ám, Anistont nemcsak színészi tehetsége teszi minden idők egyik legközkedveltebb színésznőjévé, hanem személyisége, humora, és könnyed elenganciája is, amivel sokak példaképévé vált. Vele voltunk, mikor meg találta a Nagy Ő-t és hozzáment a már akkor is szexszimbólumnak számító Brad Pitthez, majd vele együtt elmorzsoltunk pár könnycseppet, mikor a tündérmese szertefoszlott és drukkoltunk neki, hogy mielőbb talpra álljon.

 

 

Bár már nem tartozik a legfiatalabb színésznők közé Hollywoodban, Jennifer cseppet sem szégyelli a korát, nem rég hatalmas partyval táncolta be magát az ötödik X-be. Egy interjúban elmondta már nem foglalkozik a pletykalapokkal megtanult átnézni rajtuk, vagy ha kell saját kézzel dobja ki őket a kukába.

  

A színésznő azt sem titkolja, hogy jelenleg egyedülálló, és elég nehezen talál igazi partnert maga mellé. „Moziba például sosem tudok menni randizni.”- mesélte Jennifer, de azt is hozzátette, annyira elfoglalja a munka, hogy nincs ideje párkapcsolatra, vagy ismerkedésre.

Jennifer első válása az egész világ szeme láttára zajlott, úgy, hogy a válóok is egészen nyilvánvaló volt, Angelina Jolie színre lépésével. Majd újra rátalált a szerelem Justin Theroux oldalán, de sajnos annak is válás lett vége. Ennek ellenére Jennifer azt mondja, sosem mond le a szerelemről. „Szerintem a szerelem az egyszer csak betoppan, nem feltétlenül kell keresni. Ha jön, akkor én örömmel fogadom. Sosem mondtam azt, hogy: Én ezt befejeztem, sosem fog velem többet megtörténni.” S, bár joggal panaszkodhatna is, hogy párkapcsolati téren valóban eddig nem sikerült megtalálnia az igazit ő mégis azt nyilatkozta: „Nekem ez az életem, a sorsom, ezzel van dolgom, ez az én utam. Bár az is igaz, hogy nem mondanám, hogy a múltamban nem történtek olyan dolgok, amik okot adtak volna arra, megkeményedjek és falat, vagy páncélt emeljek magam köré és azt mondjam: Ennyi. Elzárkózom.”

  

Arra a kérdésre, hogy számára mi a legfontosabb egy férfiban azt válaszolta: „Humorérzék, önbecsülés, magabiztosság, jószívűség és nagyvonalúság.”. A színésznő azt is elárulta, nem hisz abban, hogy csak egyetlen lelkitársunk lehet, szerinte több emberben is társra találhatunk.

Jennifer Aniston 50 fölött is kirobbanó formában van, heti 4-5 alkalommal edz és folyamatosan dolgozik. Legutóbb ismét Adam Sandlerrel forgatta a Murder Mystery című filmet. Nincs Instagramja, Twittere, se Facebook profilja, és nem is vágyik rá. Nem rég megkérdezték tőle, mit üzenne most a fiatalkori önmagának. Azt felelte: „Csak várd ki az 50-et. Fantasztikus lesz.”

Forrás: Harpersbazaar

Lead: Getty Images