Most szól:
Vezeti:
2019.05.14. Kedd 11:37

Ne már... ismét óriásit bakiztak a Trónok harca alkotói?

Hirtelen visszanőtt Jamie Lannister keze? Spoilerveszélyes tartalom!

Már megint azzal van tele az internet, hogy hatalmasat bakiztak a Trónok harca alkotói és hogy mennyire hihetetlen, hogy 1,5 évük volt elkészülni hat epizóddal, mégis olyan hibákat vétenek, amiket eddig soha. Ugye senkinek nem kell bemutatni a kávéspoharas hibát, amire már hivatalosan is reagált a HBO.

Most azonban újabb érdekességet véltek felfedezni a szemfüles rajongók, annál a jelenetnél, mikor utolsó perceikben egymást öleli Cersei és Jamie Lannister. Csodák csodájára, a férfinek visszanőtt a korábban levágott karja.

Nyilván nem kell mondani, hogy azonnal beindult a kommentcsata, amit, ha szemfülesen végigolvasunk, kiderül, hogy az epizódban valójában aranykézzel látható Jamie. A dolog hátterében az állhat, hogy az epizódok után közzétesznek hivatalos képeket, amiket nem a videóból vágnak ki, hanem külön erre a célra fotóznak. Itt fordulhatott elő az, hogy Jamie elfelejtette felvenni a "sorozatbeli kezét", a 3D grafika pedig lemaradt. Nyilván ez is hibaként tudható be, de közel sem akkorának, mintha az epizódban következett volna be az orbitális baklövés. Szóval megnyugodhatnak a lelkes rajongók, de azért mi mégis megjegyeznénk, hogy jobban oda kéne egy kicsit figyelni...

Fotó: Fotó: Helen Sloan - HBO