Most szól:
Vezeti:
×
2019.05.20 Hétfő . 12:30

Exkluzív interjút adott Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere

Az idén 15 éves Halott Pénz már ezerrel készül a nyárra.

Nem régiben teltházas koncertet adott a Halott Pénz a Budapest Parkban, ahol valóban már egy tűt sem lehetett leejteni, akkora volt a tömeg. A buli előtt a zenekar alapító frontembere, Marsalkó Dávid exkluzív interjút adott az M2 Petőfi Tv stábjának.

A zenekar legfrissebb dalát, melynek címe Több türelem, a Hősök formációval együtt készítette. „Nagyon régóta tervbe volt véve, hogy csinálunk valamit közösen, mert nagyon régóta jó barátságban van a két zenekar… szóval ez már nagyon benne volt a levegőben.”- mesélte Dávid. A közös dal ötlete már tavaly is felmerült, ám a megfelelő idő végül most érkezett csak el a tényleges megvalósításhoz. A közös munkáról pedig elárulta, hogy szerencsére minden, az elejétől a végéig nagyon gördülékenyen ment.

  

A Több türelem egy hét alatt átlépte a 300 ezres megtekintést a legnagyobb videómegosztón, miközben az Amikor feladnád című dal a 2,8 millióhoz közelít. Ezzel kapcsolatban a frontember elárulta, hogy mindenképp fontos visszajelzés a megtekintések száma, azonban számára nem csak ez jelenti a siker fokmérőjét. „Csupán a számokból nem szabad és nem is lehet kiindulni, mert az csak az egyik dimenzió.”- fejtette ki Dávid.

A Halott Pénz hamarosan tavaszi turnéja végéhez ér, de nincs megállás, hiszen jön a nyár és a fesztiválszezon. Emellett a zenekar idén ünnepli fennállásának 15 évfordulóját, amit többek közt egy kiemelt koncerttel ünnepelnek a Volt Fesztiválon sok-sok vendéggel, sőt további extra meglepetésekre is számíthatunk a bandától.

A tervekről és a Hősökkel való együttműködésről további részleteket is elárult Marsalkó Dávid az interjúban, ami itt tudsz visszanézni!

Lead: Instagram