Most szól:
Vezeti:
2019.05.21. Kedd 10:30

Céline Dion az autókat is leénekelte az utakról a Carpool Karaoke legújabb részében

James Corden autójában már rengeteg világsztár tette tiszteletét, hogy egy karaoke buli keretein belül végigszeljék az adott várost. Az anyósülésen foglalt már helyet ugyanis Paul McCartney, Adele, Lady Gaga, Ed Sheeran, Pink, Bruno Mars, Jennifer Lopez, Sia, a Red Hot Chili Peppers és még sorolhatnánk.

A műsorvezető most egy újabb vendéget köszöntött maga mellett, hiszen Céline Dion pattant az autóba, aki bebizonyította, hogy nem kell neki színpad ahhoz, hogy egy zseniálisat énekeljen. Céline és James Las Vegasban kocsikázott, ami közben például Corden megtanította a "Baby Shark" c. gyermekdalt az énekesnőnek, sőt a legszerencsésebb járókelők még cipőkkel is gazdagodtak, amiket maga a sztár adott oda nekik.

A csattanó azonban csak ezután jött, hiszen ha már Céline Dion a vendég, elmaradhatatlan, hogy leghíresebb slágere, a Titanic film főcímdala, vagyis a "My Heart Will Go On" is felcsendüljön. Persze ezt sem lehetett akárhogy előadni, így az énekesnő James Corden segítségével egy nem mindennapi jelenetet adott elő a filmből, miközben persze az ikonikus számot énekelték.

De jöjjön is inkább a videó!

Ha pedig ez még nem lenne elég, egy kis bónusz felvételt is kaptunk!

Forrás: JustJared

Lead: Getty Images