Most szól:
Vezeti:
2019.05.24 Péntek . 11:37

A Budapest Parkban zenélt a Nagy-Szín-Pad! győztes USEME

Ott voltunk, megnéztük és azt kell mondanunk, hogy a zenekar ismét egy fantasztikus koncertet nyomott.

A metál zene úgy tűnik újra utat tör magának, emlékezzetek csak vissza, amikor az AWS megnyerte A Dalt, tavaly az Apey & the Pea a Nagy-Szín-Pad!-ot, idén pedig ismét egy zúzos banda győzedelmeskedett a tehetségmutatóban, a USEME.

 

 

Csütörtök este az AWS előzenekaraként léphettek fel a Budapest Parkban, ahol ugyanazt a magas színvonalat hozták, mint a Nagy-Szín-Pad! elődöntőjében és fináléjában. Az M2 Petőfi TV riportere Pató Marci elkapta egy rövid interjúra a srácokat, amiből kiderült, hogy a zenekar nem együtt ünnepelte a győzelmet, hiszen mindenki annyira sokat dolgozott, hogy inkább egy kis nyugalomra vágyott. A frontember, Bálint például lement 2-3 napra a Balatonra sütögetni, kirándulni és pihenni.

 

 

Az együttes nagyon örül annak, hogy a legnagyobb hazai fesztiválok nagyszínpadain zenélhetnek a nyáron, fantasztikus külföldi előadók előtt, ennek hála pedig rendkívül sok emberhez eljuthat a zenéjük. Emellett a videóklip forgatásra nyert 1 millió forintos összeg is nagyban segíti a zenekart, hiszen egy jó klip alsó hangon ennyibe kerül, amit a kisebb bandák általában sajut maguk szoktak finanszírozni.

Ha lemaradtatok volna az interjúról, most visszanézhetitek.

Fotó: Hegyi Júlia Lili