Most szól:
Vezeti:
×
2019.05.25 Szombat . 11:05

"A gyerekzene sokkal több lehetőséget rejt magában" - a Petőfi Pódium első vendége: Kovácsovics Fruzsina

A Petőfi Pódium első vendége Kovácsovics Fruzsina volt, aki amellett, hogy mesélt zenei pályafutásáról, a magánéletébe is beengedett egy picit minket. Ha lemaradtál az adásról, akkor most visszanéztheted!

Kovácsovics Fruzsina, kétszeres Fonogram-díjas énekesnő még 2007-ben robbant be a köztudatba, egy akkori tehetségkutató műsorban. Azóta azonban mondhatni hatalmas fordulatot vett karrierje, ugyanis korábbi dalaival ellentétben, most gyermekeknek énekel. 19-20 éves koráig úgy gondolta, hogy a felnőtteknek való zenélésben tud kiteljesedni, azonban ekkor rájött, hogy ez a világ nem elég színes számára és nem nyújt annyi lehetőséget, mint a gyermekdalok, így váltott.

IMG_20190412_113218

Eredeti szakmáját tekintve Fruzsi óvodapedagógus, így mondhatni egész élete a gyermekekről szól, soha nem volt azzal probléma, hogy megtalálja a kicsikkel a közös hangot. Titkolt vágya egyébként, hogy egyszer egy saját magánóvodája legyen.

Az énekesnő amellett, hogy fiatalon furulyázott, most pedig gitározik, rendkívül tehetséges zongorista is volt, azonban egy rossz tanár miatt anno abbahagyta a zongorázást. Azóta is van, hogy eszébe jut, mi lett volna, ha akkor azt az utat választja.

Mikor beindult karrierje, rengeteget járta az országot, sokszor előfordult olyan, hogy elaludt a turnébuszban és mikor felébredt, fogalma sem volt arról, merre jár. Megfogadta, hogyha újra ilyen lehetősége adódik, hogy koncerezhet folyamatosan az ország különböző pontjain, akkor figyelmet szentel azoknak a helyeknek, ahol jár, hiszen Magyarország csodálatos.

IMG_20190412_114828

Fruzsi amellett, hogy szeretne egy magánóvodát, nagyon érdeklik a zenés, színházi gyermekdarabok is.

Az M2 Petőfi TV új műsorában, a Petófi Pódiumban arra is fény derül, hogy mi az a dolog, ami az énekesnő életét óriási mértékben megváltoztatta és a mai napig befolyásolja, illetve az is kiderül, hogy mik Fruzsi legnagyobb vágyai. Nézzétek vissza az első adást itt!

Petőfi Pódium minden pénteken 21.05-től az M2 Petőfi TV műsorán!