Most szól:
Vezeti:
2019.05.28 Kedd . 11:05

Máris a legfelkapottabb videó lett a Follow the Flow új klipje

Egy nap kellett ahhoz, hogy a "Porszem" a csúcsra érjen.

A Follow the Flow úgy tűnik megállíthatatlan, hiszen bármilyen dallal is jelentkeznek, azonnal a YouTube felkapottsági listájában landol. A Fura Csé, Szakács Gergő és BLR alkotta hármas legújabb dala, a Porszem egy nap alatt a legnézettebb videók közé került. A számok is elképesztőek, hiszen több, mint negyed millióan látták a klipet két nap alatt, és már több, mint 400 hozzászólás is jött a dalhoz, amit imádnak a rajongók.

A csapat különlegessége, hogy mindig hárman írják a dalokat, Szakács Gergő szerez egy énekdallamot, majd ezután születik meg a rap rész. Az, hogy milyen kicsik vagyunk a világban, azt a Porszem címe és szövege is bizonyítja, illetve a fantasztikus helyszínen rögzített felvételek is alátámasztják. A klip többek között a szlovéniai Triglavi Nemzeti Parkban, a Magyar Vasúttörténeti Parkban, a Lázár Lovasparkban és Páty környékén forgott.

A Follow the Flow egy percig sem tétlenkedik, hiszen új daluk mellett piacra dobták első albumukat, illetve a Budapest Parkos lemezbemutató koncertjükre is készülnek ezerrel, mely május 30-án lesz.