Most szól:
Vezeti:
×
2019.05.29 Szerda . 09:11

Járai Márkkal folytatódik a Petőfi Pódium

Gondoltad volna hogy Járai Márk imád főzni és nem mellesleg tud is? Emellett úgy forgatja a Rubik-kockát, ahogy azt csak kevesen? Pillantsunk be együtt a Halott Pénz énekesének mindennapjaiba!

Járai Márkot legtöbbször a színpadon láthatjuk, a Halott Pénz zenekar oszlopos tagjaként, vagy szólóban, egy szál gitárral a kezében. Ez a legújabb Petőfi Pódium részben sem lesz másként, hiszen bepillanthatunk Márk Akvárium Tavasz Teraszos koncertjébe, de emellett olyan rejtett "képességekre" is fény derül majd, amikről eddig csak kevesen tudhattak.

Az énekes például elárulja, hogy nagyon sokáig szakács akart lenni, de a főzés iránti szenvedélye a mai napig töretlen, imád főzni és nem mellesleg nagyon jól is tud, gyakran készít ételt barátainak. Nagy szerencsénkre nekünk is főzött, méghozzá egy másik ismert magyar zenész társaságában. Emellett Márk esze úgy vág, mint a borotva, úgy kirak pillanatok alatt egy Rubik-kockát, hogy ember legyen a talpán, aki azt követni tudja.

  

Ha szeretnétek több érdekességet is megtudni a Halott Pénz oszlopos tagjáról, nézzétek szerda este 21.30-tól az Én vagyok itt!-et vagy pénteken 21.05-től a Petőfi Pódiumot az M2 Petőfi TV műsorán!