Most szól:
Vezeti:
2019.06.04 Kedd . 09:59

Nyári programajánló Forró Bencével

Hogy igazán meghozzuk a kedveteket a nyárhoz, megkérdeztük az M2 Petőfi TV másorvezetőit, hogy nekik mik a tervük az idei nyárra. Elsőként Forró Bence ajánlatait olvashatjátok!

Bencének elég izgalmasan indul a nyara, hiszen a héten beveszi az Amerikai Egyesült Államokat, méghozzá nem is akárhogy, három jó barátjával, akikkel már 20 éves koruk óta tervezik ezt az utat. Az útvonal elég jónak ígérkezik, Los Angeles, San Fransisco és Las Vegas szerepel a srácok tervei között.

Ezen belül szeretnének bérelni egy igazi nagy amerikai autót, amivel átautóznak a Halál Völgyén, filmrajongóként meglátogatják majd a Universal filmstúdiót, bejárják Kalifornia borvidékeit, játszanak egy óriásit Las Vegasban és megnézik a mesés Grand Canyont is.

 

 

Június második felétől Bence hazatér és minden második hetet Révfülöpön tölti majd, a Balatoni nyár kapcsán, ami számára részben munka és részben nyaralás is. Emellett természetesen továbbra is láthatjuk a műsorvezetőt az M2 Petőfi TV képernyőjén is, szeptemberig el sem hagyja újra az országot.

Egy jó tanács Bencétől: ne nyárra tervezzetek nagyobb utazást, hanem az utószezonban. Szeptember vége tökéletes. Európában még jó idő van és nincs akkora tömeg, ráadsul olcsóbb is!