Most szól:
Vezeti:
2019.06.05 Szerda . 11:48

Íme 10 érdekesség a szülinapos Mark Wahlbergről, amit talán még te sem tudtál

1971. június 5-én született Mark Wahlberg, akiről talán a legtöbb embernek a The Fighter - A harcos, A tégla vagy éppen a Ted című film jutna eszébe, ám ennél sokkal izgalmasabb és sokrétűbb a sármos színész élete. A 48. születésnapja alkalmából, nézzünk is róla néhány érdekes tényt, amik közül egészen biztos lesz olyan, ami még meglepetést okozhat.

1. New Kids on the Block

Zenei karrierje az amerikai fiúegyüttesben kezdődött 1984-ben. A New Kids on the Block alapítótagjai közé tartozott Mark és testvére Donnie Wahlberg is. Mark azonban még azelőtt kiszállt a zenekarból, mielőtt igazán sikeresek lettek volna.

2. „Marky Mark"

A „Marky Mark" korszakára már többen emlékezhetnek, bár igazán nagy slágere csak egy született, ami azonban a Billboard 100-as listáján is szerepelt.

3. „Az év legrosszabb férfi énekese"

Nem csoda azonban, hogy Wahlbergre inkább színészi karrierje miatt figyelt fel a világ, hiszen a Rolling Stone magazin 1992-ben az év legrosszabb énekesének választotta.

4. Calvin Klein

Történtek vele viszont jó dolgok is, hiszen még a „Marky Mark"-os időszakban a Calvin Klein márka kampányában mutatta meg nem mindennapi testét.

 

 

5. Három mellbimbó

Ez persze sok embernek nem tűnhetett fel, hiszen legtöbbször a sminkesek munkájának köszönhetően ez a harmadik mellbimbó eltűnt a nézők szeme elől.

6. Család

Mark igazán nagy családdal büszkélkedhet. Ő volt a kilencedik gyermek családjukban, neki pedig négy gyermeke (Ella, Brendan, Grace Margaret, Michael) született Rhea Durham modelltől, akivel 2009-ben házasodott össze.

 

View this post on Instagram

#NationalSiblingsDay #family ❤️🙏

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

 

7. Wahlburgers

Ha már családon belül nem volt hosszútávú a közös zenei karrier, egy másik területen igazán sikeresnek bizonyulnak. Mark és testvérei ugyanis megalapították a Wahlburgers étteremláncot, ami nagyon bejött a srácoknak.

8. 9/11

2001. szeptember 11-én a United Airlines 93-as járatára volt repülőjegye, ami a terrortámadás napján Pennsylvania államban zuhant le. Wahlberg azonban nem szállt fel a gépre, mert úgy döntött, hogy a barátaival inkább Kanadába repülnek.

9. Visszautasított szerepek

Szerepelhetett volna a Túl a barátságon és az Ocean’s Eleven című filmekben is, azonban Mark mindkettőt visszautasította.

10. A legjobban fizetett színész

Attól még, hogy két sikeres film is kimaradt az életéből, nem kell sajnálni Markot. 2017-ben a Forbes listája szerint ugyanis ő lett az év legjobban fizetett színésze.

 

 

Forrás: Ranker

Lead: Getty Images