Most szól:
Vezeti:
×
2019.06.07 Péntek . 12:33

Világrekorddal lett fekvenyomó bajnok Tokióban a magyar rendőrnő

Ismét hatalmas sikereket értünk el a nagyvilágban.

Vincze Zoltánné dr. Lombosi Melinda olyan célt tűzött ki maga elé, amiben rajta kívül senki nem hitt. Elhatározta, hogy a Tokiói Fekvenyomó Világbajnokságon mind a négy számban indul, amiben csak lehet és mindegyikben érmet is fog szerezni. Nos, nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy Melinda kívánsága teljesült, ugyanis a nyolc versenynapból négyen színpadra állt és mindannyiszor dobogóra is került.

Egy korábbi szabálymódosítás értemében Tokióban már open és masters kategóriában is versenyezhettek az indulók párhuzamosan, így volt lehetséges az, hogy a magyar erőemelő ennyiszer meg tudta mérettetni magát.

Amellett, hogy a sportolónő négy éremmel a nyakában tért haza, még világrekordot is döntött, illetve ő lett a torna második legeredményesebb versenyzője.

Melinda elárulta, hogy édesapja súlyemelő edző volt, így gyermekként is rengeteg időt töltött az edzőteremben, valószínű innen ered a súlyok iránti szeretete. Az erőemelést az ő egyesületekükben mindenki munka és tanulás mellett csinálja, amolyan hobbiként, Melinda, például emellett 2011 óta a Készenléti Rendőrségnél dolgozik.

A világbajnok erőemelővel készült riportunkat csütörtök este láthattátok az Én vagyok itt-ben, amiről ha lemaradtatok, most pótolhatjátok!

Fotó: Erőművek Rekreációs és Erőemelő Sportegyesület Facebook oldala