Most szól:
Vezeti:
2019.06.08 Szombat . 12:02

"Gépészmérnök bármikor lehetek, de zenélni talán most kéne" - Molnár Tomi a Petőfi Pódiumban

Az égbe repült, gokartozott, sőt még az első gitárjá is megmutatta Molnár Tamás a Petőfi Pódium harmadik epizódjában.

"Gépészmérnök bármikor lehetek, de zenélni talán most kéne" - mondta Molnár Tomi, aki milyen jól tette, hogy sok-sok évvel ezelőtt inkább a zenei pályára lépett, mint sem a tervezőasztal mögé ült. Mára méltán elismert dalszerző és énekes, korábban az Anti Fitness Club, most pedig a Jetlag zenekar frontembere. A Petőfi Pódium legújabb részében nem csak a zenei életéről mesél, hanem egy picikét a magánéletébe is beengedte a kamerákat.

 

 

Kiderült például, hogy 10 évesen, amikor édesapja elvitte őt egy Metallica koncertre, kitalálta, hogy ő már pedig rock zenész lesz. Vagy éppen az, hogy az első igazi zenész fizetéséből nem magának vett valami nagy ajándékot, hanem édesanyját lepte meg karácsonykor egy új mosógéppel, hiszen a régi már elég sok bosszúságot okozott.

Tomiról megtudhattuk, hogy adrenalinfüggő, fiatalkorában gördeszkázott, azóta háromszor ugrott ejtőernyővel, a műsorban pedig elkísértük őt gokartozni és élete első szélcsatornás élményén is ott voltunk.

 

 

A dalszerző-énekes elárulja, hogy mik azok a fontos dolgok, amikre figyel, ha másnak ír dalszöveget, illetve arról is mesél, hogy milyen érzés volt, amikor saját maga köszönt rá vissza egy óriásplakátról.

A Petőfi Pódium harmadik epizódja ismét szuper izgalmasra sikerült, így ha nem láttad péntek este 21.05-kor az M2 Petőfi TV csatornáján, akkor nézd vissza most a teljes adást!

Fotó: Instagram - tamasmolnar