Most szól:
Vezeti:
2019.06.17. Hétfő 14:51

A legnagyobb sztárok is Spice Girls lázban égtek

Tavaly novemberben a Spice Girls rajongók egy emberként sikítottak fel amikor kiderült, hogy minden idők egyik legsikeresebb lánycsapata újra turnéra indul.

Az 1994-ben alapított együttes, a visszatérés előtt 2012-ben lépett fel utoljára a londoni olimpia záróünnepségén, ahol még mind az öten, vagyis Mel B (Scary Spice), Victoria Beckham (Posh), Emma Bunton (Baby), Mel C (Sporty) és Geri Horner (Ginger) is a színpadon állt. A turnéba azonban már Victoria nélkül vágott bele a csapat.

Először május 24-én Dublinban láthatta újra a nagyközönség a Spice Girlst, utolsó állomásuk pedig június 15-én Londonban volt. A kezdeti fogadtatás azonban vegyes érzelmeket váltott ki a rajongókból. A közönség egy része ugyanis odáig volt kedvenceiért, volt viszont olyan koncert, ahol a nézők egy része kisétált műsor közben. Sokan a hangosításra panaszkodtak, de volt aki csak simán csalódott volt, és nem jött be neki a visszatérés.

A legtöbben persze nem bánták meg, hogy jegyet váltottak a Spice Girls valamelyik koncertjére. Így volt ezzel Adele is, aki óriási rajongója a lánybandának, ezért természetesen nem hagyhatta ki a londoni fellépésüket. Szerencsére a világhírű énekesnő az Instagramon is megmutatta, hogy ő bizony egy igazi fan.

  

Adele anno a turné bejelentésének is hasonlóképp örült, akkor egy gyerekkori képet posztolt magáról, ami elképesztően cukin.

  

Az énekesnő egyébként nem az egyetlen sztár, aki odáig van a Spice Girls csapatáért, hiszen többen is megfordultak az együttes fellépésein. Íme a bizonyítékok:

  

  

  

  

Az együttes stílusosan a Wembley Stadionban zárta a turnét. Azt, hogy láthatjuk-e még őket a színpadon egyelőre nem tudni, azt azonban igen, hogy egy animációs film készül a bandáról, ahol mind az öten szerepelnek majd. A projektről sokat még nem árultak el, de reméljük hamarosan újabb hírek érkeznek a Spice Girls kapcsán.

  

Kép: Spice Girls Instagram