Most szól:
Vezeti:
×
2019.06.19 Szerda . 10:42

A Petőfi Pódium következő vendége Szakács Gergő

Ismét remek vendéggel jelentkezik péntek este 21.05-től az M2 Petőfi TV Petőfi Pódium című műsora!

Szakács Gergő YouTube-ra feltöltött feldolgozásokkal kezdte karrierjét, mára pedig az egyik legmenőbb hazai banda énekese. A csúcsra érni, azonban nem volt ennyire könnyű, mint ahogyan azt mi itt leírtuk. Geri megjárt jó néhány tehetségkutatót, feltűnt A Dalban is, mire a Follow the Flow énekesi pozíciójába került.

Az énekesről nem árt tudni, hogy amellett, hogy fantasztikus hangja van, dalszerzőként is számos nóta őrzi a nevét. Ilyen például Pápai Joci Özönvíz című dala is, de ugyanúgy oroszlánrészt vállalt a Nem tudja senki című FTF-számban, ami mára már több, mint 40 milliós megtekintésnél jár.

  

Szakács Geri a zenekari fellépések mellett akusztikus koncerteket is vállal, ilyen volt például a tavaszi Akváriumos Petőfi Pódiumos fellépése is, ahova az M2 Petőfi TV stábja is elkísérte, hogy egy portréműsor keretében még jobban bemutathassuk az előadót. Geri abszolút introvertált típusú embernek vallja magát, azonban önálló koncertjein talán nincs is arra szükség, hogy nagyívő prózákkal tűzdelje tele amúgy is sokat mondó dalait. Ha nem szeretnél lemaradni a Petőfi Pódium legújabb epizódjáról, kapcsolj június 21-én pénteken 21.05-kor az M2 Petőfi TV műsorára!

Fotó: Hegyi Júlia Lily