Most szól:
Vezeti:
×
2019.06.21 Péntek . 15:26

"Addig szeretnék dolgozni, amíg élek" - Szakács Gergő a Petőfi Pódiumban

Lemaradtál az adásról? Egy percig se aggódj, mindent bepótolhatsz!

Ahogyan a Follow the Flow eggyé vált Szakács Gergővel, úgy Szakács Gergő is eggyé vált a Follow the Flow-val. Napjaink talán egyik legismertebb zenekara olyan gyorsasággal ért fel a csúcsra, ahogyan a Nem tudja senki című FTF-t dal elérte a 40 milliós megtekintést a YouTube-on. Ez valószínű Szakács Gergő megjelenésének is köszönhető, hiszen a srácok (Fura Csé, BLR) így alkotnak egy maximálisan őszinte és tökéletes triót, amit a hazai közönség is igencsak hamar a szívébe zárt.

  

Szakács Gergő ezúttal a Petőfi Pódiumban vendégeskedett, ahol egy picit többet is megtudhattak a nézők az igencsak szűkszavú, magát erősen introvertált személyiségnek tartó énekesről. Az énekest elkísértük például koncertre, futni, biciklizni, de még egy salátázóba is. Természetesen egyik választás sem volt véletlen, hiszen mindegyik tevékenységnek és helyszínnek fontos szerepe van Gergő életében. Mondjuk a salátával igen csak nehéz párhuzamot vonni, de higgyétek el, hogy az adás végére nektek is sikerülni fog majd!

  

A portréműsorból kiderül, hogy mi volt Gergő élete első munkája (ki nem találnátok), vagy hogy miért is kellett titokban gitárleckéket vennie. Elmeséli, milyen szituáció vezetett oda, hogy életében először futni induljon, de tetoválásai történetéről is mesél. Láthatjátok, hogy amellett, hogy a zenében maximálisan tehetséges Geri, egy másik művészeti ágban is brillírozik. Ha ez nem lenne elég kedvcsináló arra, hogy visszanézd a Szakács Gergővel készült Petőfi Pódium című műsorunk legújabb részlt, akkor csak megsúgjuk, hogy az énekes elárulja azt is, kinél születnek meg a legnagyobb Follow-slágerek, vagy hogy miként képzeli el magát öreg korában.

Nézd vissza most!

Fotó: Bajcsi Dávid