Most szól:
Vezeti:
2019.06.21 Péntek . 10:41

Nyári programajánló Fodor Imivel

Nyár, az M2 Petőfi TV műsorvezetőjének szemszögéből.

Nyaralás.

Szerintem a nyaralás olyan, mint a szilveszter este. Mindenki egy kicsit túlgondolja. Tehát hogyha nem lesz hihetetlen, örült, látványos, iszonyúan vicces, szerelmes, kedves, vad, na akkor már nem is ér semmit. De nem csak a nyaralás vagy az ünnep. Nem, az egész élet. Napokig, hetekig nézzük irigykedve a Facebook és Insta posztokat, hogy a barátaink, ismerőseink mennyivel jobban szebben és ezt tesszük úgy, hogy közben a 25. cikket olvassuk el arról mennyire hamis az Insta vagy Facebook világa.

 

View this post on Instagram

Kakasok#kakas#cock#artmarket2018#

A post shared by Fodor Imre Az Ifjabb (@fodor_imre) on

 

Szóval én azt tanácsolnám csak lazán, hogy nem kell mindent eltervezni, a nyár nálam a spontaneitásról szól.

Ez egy szuper ország, mesés tájakkal és avval a szerencsével, hogy semmi nincs nagyon messze. Tehát mi akár egy napra is szeretünk leugrani a Tisza-tóra. Meseszép a környezet és motorcsónakot is lehet bérelni nem is horror áron, vezetői engedély sem kell hozzá.

Vagy elmenni az Ipolyságba és akkor már egy külföldi út is benne van. A környezet meseszép, az Ipoly pedig egy igazán kedves, barátságos folyó. Tehát remek vadkempingeket lehet csinálni a partján.

Az Őrséget sem hagyhatom ki mert a szívem csücske, ami minden évszakban varázslatos, és ott a Hársas tó, ahol még strandolni is lehet. Nem kell mindig a Balaton. Bár az is remek, így idén nyáron pár napot biztos Csopakon is leszek.

 

 

De nem kell messzire menni egy kis kalandért. A gödi homoksziget csodálatos és vonattal is csak 30 perc.

Sőt a város sem olyan rossz, mint elsőre tűnik egy kánikulai napon. Remek strandok vannak és a múzeumok, mozik pedig fincsi hűvösek. Tehát akkor sem kell kétségbe esni, ha a városban ér utol minket a nyár.

Tehát ezen a nyáron is mi az országban fogunk barangolni, hol egy, hol több napra. A szálláson sem izgulunk, mert ilyenkor mindig van egy mentő sátor a kocsiban. Szóval, ha nem lenne semmi, akkor is lesz valami és ugye ennek is megvan a romantikája.

Persze külföldre is jó menni, de mivel az én külföldi útjaim első, vagy második szándékból mindig a lóverseny körül forognak, evvel nem untatnálak titeket. Na jó, egy kicsit. Goodwoodba megyek, ahol egy nyár közepi öt napos lóverseny fesztivál lesz, ami valami csodálatos! A környezet, a lovak, a zsokék, valami mesés!

 

 

Tehát nem kellenek nagy dolgok, csak nevetés. Úgyis az ember mindig az őszinte boldog mosolyokat irigyeli a legjobban a képekről és nem a pálmafát.