Most szól:
Vezeti:
×
2019.06.21 Péntek . 18:14

Vajon van élet a halál után? - Léleklátóval beszégettünk

„Mindenkihez kapcsolódik valaki”

Az élet egyik legnagyobb kérdése, hogy vajon mi történik velünk a halál után. Talán azért is ez a „legnagyobb”, mert valójában senki sem tudhatja mi vár rá, ha földi ideje lejárt. Vagy mégis? Úgy tűnik vannak páran, akik tudhatják a választ, hiszen képességeiknek köszönhetően azt is látják, amire többség szeme vak.

Egyikük, Kiss Kató léleklátó, aki az Én vagyok itt vendégeként mesélt világunk számunkra láthatatlan titkairól. Kató már az elején elárulta, hogy rajta és a műsorvezetőkön, Rókusfalvy Lilin és Forró Bencén kívül bizony mások is vannak a stúdióban. „Mindenkihez kapcsolódik valaki, valamelyik elhunyt szerette.”-mondta Kató, aki arról is beszélt, hogy szerinte ezzel a képességgel mindannyian rendelkezünk, vagy csupán néhány „kiválasztott” jár közöttünk.

Nem meglepő, hogy Kató egyértelműen hisz abban, hogy a halál nem egyenlő az élet végével. Bár a fizikai test megszűnik létezni, a lélek tovább él, s néhányuk köztünk van bárhová is megyünk. Kató tapasztalatairól és az általa megélt hidegrázós pillanatokról LélekutakON című sorozatában is mesél.

A beszélgetéshez csatlakozott Pollák Dávid baptista lelkész is, akinek szintén meggyőződése, hogy van élet a halál után. „Ez a földi élet csak pici szelete annak a hatalmas valaminek, amit mi még nem is egészen értünk, de mégis tudjuk, hogy van.”- mondta Dávid.

Ha kíváncsi vagy a beszélgetésre és arra, hogy milyen titkot osztott meg Lili kisfiáról és, vajon mennyire spirituális Bence, akkor itt tudod visszanézni!

Lead: Pexels