Most szól:
Vezeti:
2019.06.25. Kedd 18:46

Elstartolt az idei VOLT Fesztivál - Ez vár rád a szerdai napon!

Irány Sopron!

Megnyitotta kapuit a 27. Telekom VOLT Fesztivál. Az új helyszínen – a korábbi szomszédságában – megrendezett fesztiválon öt nap alatt mintegy kétszáz program várja a látogatókat, így aki ezen a héten ellátogat Sopronba, biztosan nem fog unatkozni.

A fesztivál nyitónapján, azaz június 26-án a legnagyobb érdeklődés talán az est fő fellépőjének tartott Slipknot zenekart övezi, akik hosszú évek után térnek vissza hazánkba. Szintén fellép az amerikai metálbanda, a Papa Roach is, akik 2013-ban már zúztak egyet a VOLT-on. Velük egyetemben az idén 30. születésnapját ünneplő Tankcsapda is színpadra lép, vagyis a rock, valamint a metál zene szerelmeseinek igazán nem lesz okuk panaszra.

Persze a sztárok sora itt még nem ér véget, hiszen koncertet ad minden idők legsikeresebb latin rap csapata, a Cypress Hill. Az ütőshangszerek kedvelői pedig mindenképp hallgassanak bele a Brincadeira improvizatív dobszólóiba.

A szerdai napon hazai fellépők hosszú sora szórakoztatja majd a fesztiválközönséget. Színpadra lép többek között a Bagossy Brothers Company, a Cloud 9+, az Ivan & The Parazol, a Jetlag, Péterfy Bori & Love Band és az Ocho Macho. Valamint koncertet adnak az idei Nagy-Szín-Pad! versenyzői, a USNK és a Stolen Beat is.

A koncerteken kívül sok egyéb programmal várja a VOLT a fesztiválozókat. Lesz filmvetítés, kézművesfoglalkozások, stand up comedy, versfelolvasás, valamint varázslatos műsorral készül Kiss Balázs bűvész.

A ma esti Én vagyok itt-ben bemutatjuk a tegnapi, nulladik nap legérdekesebb pillanatait. Így pl. beleshettek Korda György és Balázs Klári koncertjének kulisszáiba. Emellett láthatjátok a szerdai nap fellépőit is. Interjút készítünk a Jetlag zenekarral, a BSW-vel, a USNK-jel és a Bagossy Brothers Company-vel is. Érdemes lesz velünk tartani, hiszen értékes nyereményekért játszhattok is. Legyetek résen!

Lead: VOLT Fesztivál Official