Most szól:
Vezeti:
2019.06.27. Csütörtök 17:48

Ilyen lesz a pénteki nap a VOLT fesztiválon!

Zseniális fellépőkkel pörög tovább a fesztivál.

Elérkeztünk a 27. VOLT fesztivál utolsó előtti napjához, de úgy tűnik a VOLT még tudja fokozni az eddigieket, hiszen a mai nap felhozatala is nagyon ígéretesen hangzik. Ma színpadra lép többek között az Irie Maffia, a Brains, az Anna and the Barbies, a Hiperkarma és Quimby, akik szinte már hazajárnak Sopronba.

A világsztárok közül is lesznek visszatérők, mint pl. LP, vagy Robin Schulz, akik már koncerteztek korábban kis hazánkban. Csakúgy, mint a Black Eyed Peas, hiszen a zenekar 2005-ben már koncertezett Budapesten. Rájuk valószínűleg tényleg igaz, hogy „őket aztán mindenki ismeri”, de legalábbis a dalaikat mindenképpen, amiket most élőben is meghallgathatunk.

A zenei programokon túl a VOLT-ra látogatók megismerkedhetnek az egyperces színházzal, vagy kitölthettek egy jó kis quizt, illetve meghallathattok egy előadást, Digitális függőségeink címmel.

  

Természetesen pénteken is lesz Én vagyok itt az M2 Petőfi TV műsorán egyenesen Sopronból. Ahol beszélgetünk majd az Irie Maffiaval, a Hiperkarmával a Paddy and the Rats valamint az Anna and the Barbies zenekarokkal is. Továbbá azt is kiderítjük, hogy a hazai zenészeknek, melyik a legkedvesebb VOLt-os emléke.

Lead: Facebook