Most szól:
Vezeti:
2019.06.27. Csütörtök 09:50

Világsztárok a VOLT színpadán – íme, a 2. nap programja!

Külföldi és hazai nagyágyúkból ma sem lesz hiány.

Túl vagyunk a 27. VOLT fesztivál nyitónapján, ahol hatalmas embertömeg hömpölygött koncertről koncertre délutántól egészen hajnalig. Megállás természetesen nincs, hiszen a fesztivál ma is brutális felhozatallal várja a látogatókat.

Csütörtökön is érdemes már a délutáni órákban figyelni a színpadokat, hiszen ekkor csap a húrok közé a hazai underground krémje. Színpadra lép a Punnany Massif, a Fran Palermo, a Blahalouisiana, a Magashegyi Underground és a 2019-es Nagy-Szín-Pad győztese, a USEME.

  

Az este fő fellépője a legendás gitáros Slash lesz, aki pár éve már felrobbantotta a VOLT nagyszínpadát, és szinte biztos, hogy ez idén sem lesz másként. Az elektronikus zene kedvelőinek is igazi csemegéket tartogat a mai nap, hiszen fellép Jan Blomqvist, Martin Solveig és a Lost Frequiencies.

  

Emellett a szervezők ma is sok egyéb programmal várják az érdeklődőknek. Akinek van kedve jógázhat a reggeli órákban, lesz filmvetítés, színházi előadás, de a pszichológiai témákra fogékonyak meghallgathatják Kozma-Vízkeleti Dániel pár-és családterapeuta előadását is, melynek címe Lebilincselő szabadság – A lehetőségek illúziójának kora.

A ma esti Én vagyok itt-ben láthattok interjút a Margaret Islanddel, a szülinapos Tankcsapdával, a Punnany Massiffal, a Magashegyi Undergrounddal és a The Blubay Foxes zenekarra. Emellett kiderítjük azt is, hogy miként tekintenek Slashre a hazai zenészek és beszélgetünk az amerikai rapcsapattal, a Cypress Hillel is.

Lead: Facebook