Most szól:
Vezeti:
×
2019.06.28 Péntek . 12:46

„Elválaszthatatlanok vagyunk..." - bemutatkoznak műsorvezetőink kis kedvencei

„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél…” – ezt a jól ismert idézetet A kis hercegből valószínűleg minden állatbarát a magáénak érzi, így vagyunk ezzel mi is itt a szerkesztőségben. Sokunknak van kis (vagy nagyobbacska) kedvence, akiért felelősséggel tartozunk, akire családtagként tekintünk, akik a mindennapjaink részei. Ismerjétek meg most ti is néhányukat: íme Zerge, Milla, Rudi és Fonzi!

Majoros Rita és Zerge

jó2

„Ő Zerge, teljes nevén Olajos-réti Győzős Zerge, magyar agár, nemrég volt az ötödik születésnapja. A fogantatástól kezdve ott voltam a családjával, hetente jártam ki a kennelhez, majd miután jött az üzenet, hogy megszülettek a kiskutyák, alig vártam, hogy lássam őket! Aztán eljött a nagy nap: tudtam, hogy fekete, kan kutyust szeretnék, erre ő bekúszott az ölembe… Na, itt kezdődött a szerelem (és tart azóta is)! :) Életem legjobb döntése volt, hogy őt választottam, számomra Zerge egy kincs!”

Sipos Dávid Günther és Milla

günthi

"Frau Ludmilla Wurst Kronprinzessin, ismertebb nevén Milla egy 2 éves törpetacskó. Menhelyről fogadtam örökbe, azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Az egész család rajong érte, a nagyszülők szinte versengenek Milla kegyeiért! Különös ismertetőjele, hogy hallgat a német vezényszavakra (nagy örömömre :D). Kissé makacs (mint a gazdája), nagyon közvetlen az emberekkel, az ebtársaival már kevésbé. És amint azt az ábra is mutatja: következetesen nem mehet az ágyba! ;)"

Péczeli Dóri és Rudi

jó

"Rudi a világ legédesebb mudija (számunkra biztosan)! :) 4 éves lesz heteken belül és fél éves korában került hozzánk. Örökbe fogadott kutyus ő is, mint Milla. Beletelt kis időbe, míg sikerült vele elfeledtetni a múltban történteket, de Rudi ma már egy kiegyensúlyozott, játékos, és hatalmas mozgásigényű kutyus. Imád úszni, legutóbb például a Balatonban pancsolt, kutyabarát strandon természetesen. Futni is szeret (velem), úgyhogy már csak a biciklizést kéne megtanulnia, és indulhatna egy triatlon versenyen is! :D"

Meggyesi Gábor és Fonzi

gáboros

„Fonzi, hivatalos nevén Alfonz egy afrikai törpesün, és tavaly év elején került hozzánk. A sünök tartásában az egyik legjobb dolog, hogy gyakorlatilag egy vadállatot szelídíthetsz meg szépen, fokozatosan. A tüskéi akár a fenyő tűlevelei, de ha már elfogad gazdának, onnantól kezdve nagyon ritkán szurkál. Akárcsak a kutyák, vagy a macskák (az ő tápjaikat eszi), Fonzi is fél az állatorvostól, és mindennél boldogabb, ha hazaérek: odabújik hozzám, szeret henyélni, és mászkálni rajtam! :)”