Most szól:
Vezeti:
2019.06.28. Péntek 11:52

Még egy nap VOLT – íme, a szombati nap programja!

Utolsó napjához érkezett a fesztivál.

Elérkeztünk az idei VOLT fesztivál negyedik, egyben utolsó napjához. A végtagok egyre jobban sajognak, a szem alatti karikák pedig egyre sötétebbek, de a fesztiválarcok mindezt általában egy könnyed vállrándítással nyugtázzák és buliznak tovább. És milyen jól teszik! Hiszen már csak egy nap van hátra a 2019-es VOLT-ból.

A mai napon is jobbnál jobb koncertek közül válogathat a közönség. Érkezik az electro-swing koronázatlan királya, Parov Stelar, de aki kedveli ezt a műfajt az meghallgathatja a !DelaDap koncertjét is, valamint szintén az elektronikus szcénából érkezik Kruder & Dorfmeister is.

Mellettük rengeteg hazai zenész lepi majd el a színpadokat. Fellép Rúzsa Magdi, a 30Y, az Apey & the Pea, az AWS, az Acoustic Planet, a Vad Fruttik és a Random Trip. Az este legnagyobb attrakciójának a Halott Pénz 15. születésnapi fesztiválshowja ígérkezik, ahol sok-sok vendéggel kiegészülve lépnek majd a színpadra.

Ha pedig napközben is szeretnétek szórakozni, akkor is érdemes ki látogatni a helyszínre, hiszen Fábry Sándor nyomja majd a showdert, meghallgathattok egy előadást A szolgálólány meséjéről, részt vehettek egy bringás kihíváson és persze átélhetitek a hamisítatlan VOLT életérzést.

Mai is lesz Én vagyok itt az M2 Petőfi TV-n, ahol ezúttal másfél órában jelentkezünk élőben a VOLT fesztiválról. Rengeteg zenésszel láthattok majd interjút, többek közt, a 30Y-nal, Rúzsa Magdival, Závodival és a Nomaddal is, valamint bepillanthattok pl. a Fish!, az AWS, vagy épp a Road koncertjébe. Riportereink, Koltay Anna és Sütő Dani pedig kipróbálják a rettegett katapultot is. Tartsatok velünk 21:00-tól!

Lead: Facebook