Most szól:
Vezeti:
2019.07.01. Hétfő 12:29

Így nézne ki Szeged, ha a Trónok harca stílusában épült volna

A Trónok harca 2011-től 2019-ig, összesen nyolc évadon keresztül bilincselte rajongóit a képernyők elé. A sorozat elképesztő népszerűségre és követőtáborra tett szert az évek alatt, így biztos, hogy egyhamar senki sem felejti majd el.

Hatása az egész világra kiterjedt, a hihetetlen nagyságú rajongótábor mellett, a szakma is számos díjjal ismerte el a sorozatot. A Trónok harca továbbá nézettségi rekordokat döntött, habár az utolsó évad igazán vegyes érzelmeket váltott ki a legtöbb nézőből.

A történet sok kreatív alkotót is megihletett, nemrégiben Mészáros Dánielt is, aki elkészítette a Szeged Harca című videóját, ami egyszerűen bámulatos lett!

Az alkotásban „Trónok harcásítva" láthatjuk a város ikonikus épületeit és helyeit, többek között a Kárász utcát, a Szegedi Dómot, a Nemzeti Színházat, a Hősök kapuját. De nézzétek is meg inkább a videót!

Dánielt így kommentálta az alkotását: „Szeged születésnapjára és a nagysikerű Trónok Harca sorozat befejező évada tiszteletére készült ez az animációs videó. A projekt három hónapot vett igénybe. A zene szerzője Ramin Djawadi. Használt programok: Cinema 4D, Octane Render, Davinci Resolve."

Varázslatos lett, ugye?