Most szól:
Vezeti:
2019.07.09. Kedd 14:37

5 ok, amiért imádjuk Tom Hankst!

Forrest Gump; Számkivetett; Ryan közlegény megmentése; Philadelphia - Az érinthetetlen; Segítség, felnőttem!... Egy lista, amit még nagyon sokáig lehetne sorolni. Filmek és szerepek, amik egytől egyik felejthetetlenek lettek minden néző számára. Ehhez persze kellett egy zseniális színész, aki nem más, mint Tom Hanks!

A színész 1956. július 9-én született. 63. születésnapja alkalmából pedig nézzünk meg néhány okot, amiért egyszerűen nem lehet nem szeretni őt.

Tom Hanks két Oscar-díjat, és négy Golden Globe-díjat tudhat magáévá. Az egyik legkeresettebb színész, de emellett még producer, író és filmrendező is, aki a sikertől egy cseppet sem szállt el. Pénzügyileg sem lehet oka panaszra, sőt még az Amerikai Egyesült Államok korábbi elnöke, Abraham Lincoln is rokona, ő mégis egy igazán szerethető figura maradt. Miért is?

Közvetlen, és imádja a rajongóit

A színésznek sosem esett nehezére, egy közös fotó, vagy egy kis beszélgetés a rajongóival. Egyszer például mindenkinek kifizette az ebédjét egy gyorsétteremben, ami után természetesen a képkészítés sem maradhatott el.

  

Egy esküvői fotózást pedig csak még emlékezetesebbé tett, pedig ő csak épp a Central Parkban sétálgatott.

  

Imádja a Kispolskikat!

A színész egy forgatás miatt Budapest utcáin is megfordult, ahol boldogan készített fotókat az imádott autókkal.

  

  

Furcsa mániája van

Tom Hanks Instagram oldala egy igazi kincsesláda, ezért mindenképp érdemes követni! Imád például elhagyott tárgyakat, leginkább kesztyűket fotózni.

  

Minden őrültségben benne van

Merly Streepet például zseniálisan utánozza:

Ott segít, ahol tud

Arra például emlékszel, hogy Carly Rae Jepsen egyik videoklipjében is elvállalta a főszerepet? A színész pedig még itt is maximálisan odatette magát!

Isten éltesse sokáig a sokoldalú színészt!

Kép: Getty Images