Most szól:
Vezeti:
×
2019.07.11 Csütörtök . 11:10

Érünk, mint a jó bor – megmutatjuk műsorvezetőink (féltve őrzött) tablóképeit

Ha családi ünnepekkor előkerülnek a (ma már retrónak számító) fotóalbumok, a jó hangulat garantált: felülünk a nosztalgiavonatra, emlékek között kutatunk, sztorizgatunk, és felváltva szörnyülködünk, vagy épp térdünket csapkodva nevetünk – akár saját magunkon is. Néhány vállalkozó szellemű műsorvezetőnk most megmutatja nektek családi fotógyűjteményének egy becses darabját, a féltve őrzött tablóképet (ami mellé a biztonság kedvéért tettünk egy friss fotót is, hogy elég nagy legyen a kontraszt)! :) Íme Günti, Rita, Bálint és Dóri - egykor és ma!

Sipos Dávid Günther, Hétvégén eszembe jutottál

Günthi

„A túlsúlyos kamaszok táborát erősítettem akkoriban, ezért úgy nézek ki a gimnáziumi tablóképen, mint egy bőrkabátos, jóllakott ovis. Szerencsére egy szabadelvű gimnáziumot boldogítottam négy éven keresztül, így a tablófotózáskor fel sem merült, hogy öltönyös/matrózblúzos képek készüljenek rólunk. Mondjuk az osztályom háromnegyed részben fiúkból állt, úgyhogy tök bénán néztünk volna ki matrózblúzban...:)”

Majoros Rita, Petőfi összes

Rita

„A 2000-es évek elején nagyon menő volt a J.A.G. – Becsületbeli ügyek című sorozat. Nagy kedvencem volt a főhősnő, Sarah, akinek odavoltam a frizurájáért! Próbálkoztam leutánozni, kevés sikerrel…:D Annyira azt gondoltam, hogy én ezt meg tudom csinálni, hogy jól el is szúrtam. Arról nem is beszélve, hogy épp frufru lenövesztés közben voltam, amit meg, azt hiszem, minden nő át tud érezni!”

Iller Bálint, Eszembe jutottál

Bálint

"Akkor is szép voltam, és most is az vagyok. Csak másképp...:D"

Péczeli Dóri, Hétvége Petőfivel

Dóri

„Két tablókép-verzió is készült rólam annak idején: az elsővel valahogy nem voltam kibékülve (mily meglepő? :D), így jött egy újabb kör, és végül a második fotó lett a befutó. Hiába mondta anyukám, hogy sokkal természetesebb vagyok a másikon, nem hittem neki. Na, amikor most átküldte mindkét képet, meg kellett állapítanom, hogy igaza volt! És hogy mi a tanulság ebből? Mindig hallgass anyukádra! :)”

Műsorvezetőink korábban kis kedvenceikről is meséltek, amit IDE kattintva vissza is olvashatsz!