Most szól:
Vezeti:
2019.07.25. Csütörtök 10:09

Itt az új trend - szendvicseken pózolnak a sztárok

De nem is akármilyen szendvicseken és nem is akárhogy!

Felfedeztünk egy egészen különleges Instagram-oldalt, ahol csak úgy hemzsegnek napjaink sztárjai. De ne azt képzeljétek, hogy csak úgy tele van celeb szelfikkel a feed, hanem képzeljétek el, amint épp szendvicseken üldögélnek. Bizony, komolyan megkomponált szendók tetején csücsülnek!

Mindenkit olyan környezetben ábrázolnak, ami rá jellemző, olyan "töltelék" van a szendvicsben, amit ő szeret, de még arra is figyelnek, hogyha valaki gluténérzékeny, akkor gluténmentes zsemlén vagy kenyéren csücsül. Vegyük például Billie Eilisht, aki imádja az avokádót, sokáig az Instagram neve is wherearetheavocados volt, így egyértelmű, hogy az ő kompozícióján ott van az avokádó is. Vagy éppen Benedict Cumberbatch, aki különleges nevének hála egy eggs benedict mellett pózol. De feltűnik még a sztárok között Meryl Streep a Hatalmas kis hazugságokból, Sophie Turner a Trónok harcából, Elisabeth Moss A szolgálólány meséjéből, vagy a legendás Freddie Mercury is.

  

  

  

  

  

  

Az egész Instagram-oldal egyébként egy nagyon kreatív valaki műve, akinek kilétét nem tudjuk. Van egy szuper weboldaluk is, ahonnan fotó formájában meg is lehet rendelni a remekműveket.

Nektek melyik a kedvencetek?