Most szól:
Vezeti:
2019.07.31 Szerda . 12:40

Nem álom többé! Te is részese lehetsz a Jóbarátok világának!

Mindig is arról álmodtál, hogy kipróbálod Phoebe gitárját, elkortyolgatsz egy kávét a Central Perk legmenőbb kanapéján, vagy letolsz egy meccset Chandler és Joey csocsóasztalánál? Akkor most figyelj!

Szinte hihetetlen kimondani, de a Jóbarátok idén már 25 (!!!) éves! Ezt pedig természetesen méltóképpen kell megünnepelni. Az „ezüstlakodalom" kapcsán ezért egy elképesztő „Jóbarátok világ" nyílik meg New Yorkban, a legnagyobb rajongók számára.

A pop-up kiállítás úgy tárja elénk a sorozatban megismert ikonikus helyeket és tárgyakat, ahogy azokat a képernyőkön keresztül láthattuk.

Forrás: friends25popup.com Forrás: friends25popup.com

A 30 dolláros (kb. 9000 Ft) belépőért cserébe beléphetünk a Central Perk kávézóba, szétnézhetünk Chandler és Joey lakásában (ahol még csocsózhatunk is!), pengethetjük Phoebe gitárját, közelről láthatjuk a főcímben megismert szökőkutat, a legbevállalósabbak pedig egy kanapét is felcipelhetnek, egy szűk lépcsőházban egyenesen Ross lakásába.

Jól hangzik, igaz?

A jegyértékesítés augusztus 2-án kezdődik, amire valószínűleg azonnal lecsapnak majd az érdeklődők. A „kiállítás" kb. 60 perc alatt bejárható, bár tudjuk, hogy egy igazi Jóbarátok rajongónak ez édeskevés.

További részleteket ITT találtok.

Forrás: friends25popup, cnet

Lead: Getty Images