Most szól:
Vezeti:
2019.08.06 Kedd . 08:11

A hely, ahol egy perc alatt Barbienak érezheted magad

Csajok előnyben!

Aki egy kicsit Barbienak szeretné érezni magát, annak irány a reptér és Essex, ugyanis egy Amy nevezetű 43 éves hölgy, gondolt egyet és régi ingatlanjából egy szó szerinti Barbie-kastélyt varázsolt. Mondanunk sem kell, hogy minden rózsaszín és pontosan olyan, mint ahogyan azt kiskorunkban elképzeltük.

A házat egyébként már évek óta ki lehet bérelni az Airbnb-n, a tulajdonos elmondása szerint, nincs konkrét ára, minden ajánlat személyre szabottan készül, attól függően, hogy személyes vagy kereskedelmi használatra veszik ki, vagy hogy éppen hány vendég érkezik.

A villa annyira durván pink, hogy ha csak abba belegondolunk, hogy honnan sikerült ennyi rózsaszín dolgot beszereznie Amy-nek, már abba elfáradunk. Egyébként aki a környéken jár, abszolút érdemes kipróbálni a különlegességet, hiszen nagyon igényesen és szépen van berendezve. Olyan különlegességek vannak a lakásban, mint a virágokkal kirakott fal, csillámban úszó konyha, rózsaszín steppelt ágy, vagy éppen a ház falára festett vízesés.

Íme néhány kedvcsináló fotó, ha épp egy angliai utazás előtt állsz és még Essex is útba esik!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Forrás: METRO

Lead: Eaton House Studio