Most szól:
Vezeti:
×
2019.08.14 Szerda . 15:50

Rontom Bontom – minden, amit mixműsorunkról tudni érdemes!

Ha végeztél a munkában, hazakísérünk, ha épp dolgozol, ébren tartunk, ha pedig bulizni mész, felpörgetünk! Fiatalokat érintő témákkal, zenei újdonságokkal és eltérő stílussal várunk benneteket minden hétköznap 21 óra és éjfél között, szombatonként pedig a legmenőbb külföldi és hazai zenéket pörgetjük 19 órától éjfélig. Ha ki szeretnéd pihenni a hét fáradalmait, ez a Te műsorod!

rb1

Peter Sharp (DJ Splash), a Rontom Bontom rezidens Dj-je zenei pályafutását már gyerekként annyira komolyan vette, hogy 8 éves korától zeneiskolában tanult zongorázni, majd elvégezte a Konzervatóriumot, a Zeneakadémiát, zeneszerzés, zongora és jazz-zongora szakokon. 1990-től sorban kapta a rezidensi felkéréseket az ország legnagyobb, legismertebb klubjaitól. 1993-ban 4 Technics lemezjátszóval dolgozott egyszerre, valamint 1994-ben második helyezett lett a budapesti DMC-n, a lemezlovasok technikai versenyén. A Pump Session Live és a Pump Weekend című műsorait több hazai online rádió mellett a DJ.FM, a KISSFM, a Proton, valamint a LastFM is átvette. Időközönként pörgetett több FM rádióban is. 2011-ben a Playa del Ingles-i Ministry of Sound club rezidense lett, miután ’thePUMP’ címmel partysorozattal szórakoztatta a közönséget Gran Canarian.

Meggyesi Gábor több rádióban is megfordult az elmúlt bő másfél évtizedben, mielőtt a Petőfi Rádió csapatába került. Pályafutását Székesfehérváron a Fehérvár Rádióban kezdte, dolgozott Dunaújvárosban, Móron, a 6 városi frekvenciával rendelkező Kék Duna Rádióban és Szombathelyen a Frisss Fm-nél. Minden napszakban rádiózott már, különböző műfajokban próbálta ki magát, a reggeli ébresztő műsoroktól kezdve a kívánságműsorokig. A Rontom Bontom egy új kihívás volt számára, hiszen előtte még soha nem vett részt rádiós mixműsor szerkesztésében.

rb2

Gábor: „A Rontom Bontom azért is különleges számomra, mert ehhez hasonló előremutató, interaktív mixműsorral még nem találkoztam itthon. Egy dj, egy műsorvezető, tematikus estek, jó témák és persze a rengeteg premier. Felvállaltuk, hogy a legfrissebb klubzenéket is bemutatjuk a nagyközönségnek, így rengeteg későbbi sláger nálunk szól elsőként az országban. Szerintem nem működne a műsor ilyen jól, ha nem lenne meg az összhang, a dinamika kettőnk között. Szeretjük szívni a másik vérét, sokszor adásban is, de ezt mindig a legnagyobb szeretettel tesszük. Az üzenetek, hozzászólások fontos részei a Rontom Bontomnak és a zenékkel kapcsolatos véleményeket, visszajelzéseket is nagyon szívesen vesszük.”

Peter Sharp: „Az első órában mindig a legaktuálisabb slágerekből válogatok, a második és a harmadik órában pedig (napok/műfajok szerint lebontva: hétfő – kedd: nudisco, deep house, szerda: tropical house, nudisco, péntek-szombat: elektronikus zenék, future house, minimal) az újdonságokat és a leendő slágereket hozom. A csütörtök kakukktojásnak számít, mivel akkor 22 órától tematikus stílusbontásban jönnek a classic house zenék az 1990 és 2005 közötti időszakból.”

Ha szeretnétek visszahallgatni a Rontom Bontom korábbi mixeit, kattintsatok IDE!