Most szól:
Vezeti:

NYERJ A STRAND FESZTIVÁL 0. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8db belépőt sorsolunk ki a Strand fesztivál 0. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció után, a belépést követően nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, 2019. június 18. 15:00 és augusztus 12. 23:59 között. Minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében, a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

A szavazás játékszabályzata IDE KATTINTVA érhető el.

2019.08.15. Csütörtök 13:17

Idén is különleges produkcióval készül Rókusfalvy Lili a Petőfi Zenei Díjra

Most is bőven lesznek meglepetések!

Az idei Petőfi Zenei Díj augusztus 20-án lesz a Strand Fesztivál nulladik napján, ahol úgy, ahogy tavaly is, idén is rendkívül színvonalas produkciókkal várunk benneteket. Az idei, közel két órás show egyfajta revü lesz, a műsorban fellép Pápai Joci, a Halott Pénz, a hiperkarma, az AWS, a USNK, az Acoustic Planet, a Useme, a Follow the Flow és a francia Ofenbach. A győztesek kihirdetése után a fesztivál MOL-Petőfi Rádió Nagyszínpadán ad koncertet a brit világsztár, John Newman, lesz Necc Party és tűzijáték is az augusztus 20-a alkalmából.

Amellett, hogy sztárfellépőktől fog hemzsegni a színpad, lesz két szuper műsorvezetőnk is, Rókusfalvy Lili és Harsányi Levente személyében. Azt már eddig is tudhattuk, hogy Lilitől nem áll messze a tánc világa, tavaly is egy egészen elképsztő produkciót vitt színpadra és idén sem lesz ez másként, felveszi a régen sokat hordott tánccipőjét.

Az első próbájára elkísértük a gyönyörű műsorvezetőnőt, ahonnan most mutatunk is nektek pár fotót, illetve ne felejtsétek, hogy augusztus 20-án a Strand Fesztivál nulladik napján élőben is megnézhetitek a produkciót!

Fotó: Hegyi Andor Fotó: Hegyi Andor
Fotó: Hegyi Andor Fotó: Hegyi Andor
Fotó: Hegyi Andor Fotó: Hegyi Andor
Fotó: Hegyi Andor Fotó: Hegyi Andor