Most szól:
Vezeti:
2019.08.21. Szerda 11:34

Mutatjuk mit csinálj a Strand Fesztivál első napján

A legnagyobb fesztiválarcok már tegnap, a nulladik napon velünk voltak. Most azonban jöjjön az első nap programajánlója.

Augusztus 20-án megnyitotta kapuit a Strand Fesztivál, ahol átadták a IV. Petőfi Zenei Díjakat is. Már ezen a napon is voltak fantasztikus koncertek, színpadra állt például a Follow the Flow, John Newman vagy éppen bulizhattunk egy óriásit a Necc Party-ra.

Az első napon a MOL - Petőfi Rádió Nagyszínpadot 17 órától a Honeybeast melegíti be, utána jönnek a Punnany Massif sokat dúdolt slágerei, végül pedig az Egyesült Királyság elevenedik meg a színpadon, ugyanis érkezik a Jonas Blue és a Bastille.

Az első nap az Ötöslottó Színpadán sem kell agódni a jó hangulatért, ugyanis 17 órakor kezd Odett, őt követi majd az Esti Kornél, a Fish!, a Belga, a Brains, Sigma DJ Set, majd Jumodaddy zárja az estét.

A Magenta Színpadon is elindul már délután a buli, itt 16:30-kor kezd a Zaporozsec, őket követi a Csaknekedkislány, a Fran Palermo, a Bohemian Betyars és a Hiperkarma. Éjjel 1-től 5. születésnapját ünnepli a Rock the City, akik a különleges sztárvendégeiket sem felejtik otthon.

A Borsodi Színpadot a Random Tripesek és barátaik veszik be, fellép többek között Zentai Márk, Saiid, Vitáris Iván, Péterffy Lili, Antonia Vai, de még Bánki Beni is DJ-zik.

Ha egy kis beszélgetésre vágytok, látogassatok el a Diákhitel Kávézóba, ahol a csütörtöki nap folyamán megtudhatjátok, hogy hogyan marad a siker családban, illetve a média útvesztőiről is szó esik majd.

  

A korábbi évekhez hasonlóan idén is lesz akusztik a tábortűznél, melynek line-upját idén Járai Márk állította össze. Augusztus 21-én fellép például Szakács Gergő, Szivák Zsolt, Szeder vagy éppen Méhes Adrián.

A Petőfi Parton és a Petőfi Piramisban szerdán is remek lesz a hangulat, erről DJ Izil, DJ Ren és Tytta gondoskodnak.

Ha a zene helyett inkább fimleznétek egy kicsit, akkor Fluor mozijában megnézhetitek a Moszkva tér, illetve a Valami furcsa és megmagyarázhatatlan című alkotást.

Ha már elkanyarodtunk a zenétől, akkor előszeretettel ajánljuk az M2 Petőfi TV Én vagyok itt! című műsorát is, hiszen egész héten a Strand Fesztiválról jelentkezünk izgalmasabbnál izgalmasabb interjúkkal, koncertrészletekkel és backstage pillanatokkal. A szerdai részben készülünk egy Esti Kornél interjúval, egy egészen exkluzív John Newman beszélgetéssel, de interjúzunk Bérczesi Robival is. Ezen kívül kiderítjük, hogy a fesztiválozók mit üzennének 4 nappal későbbi énjüknek, mit illik és mit nem illik csinálni egy fesztiválon, ellátogatunk Molnár Tomi Songlandjébe, beállunk egy hatalmas kötélhúzó bajnokságba és megmutatjuk a PZD utolsó, műsor előtti kulisszapillanatait is.

Lényeg a lényeg, gyertek a Strandra vagy nézzétek az Én vagyok itt!-et és érezzétek jól magatokat!

Fotó: Mudra László - Rockstar Photographers