Most szól:
Vezeti:
2019.08.22 Csütörtök . 11:22

Csütörtökön is lesz miből válogatni a Strand Fesztiválon

Készen álltok a második napra?

Ezerrel dübörög a Strand Fesztivál a Balaton partján, szerencsére csütörtökre a szélvihar is elvonult, így ismét önfeledten lehet élvezni a nyár utolsó fesztiválját. Nézzük mit lehet csinálni augusztus 22-én!

A Nagyszínpadot a csütörtöki napon a Nagy-Szín-Pad! győztes Lóci játszik zenekar nyitja és kiderül, hogy jobban strandolnak-e, mint mi, őket követi a Petőfi Zenei Díjjal jutalmazott Bagossy Brothers Company, majd Az év énekesnője kategóriában diadalmaskodó PZD-díjas Rúzsa Magdi, az estét pedig Majka és az amerikai Jason Derulo zárja.

Az Ötöslottó színpadánál sem kell aggódni, hogy nem lesz mire táncolni, hiszen a Mary Popkids táncos nyitánya után jön még a Margaret Island, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, majd zúz egy óriásit a Cloud9+, az estét pedig az Ofenbach és Lotfi Begi zárják.

A Magenta Színpadon csak úgy záporoznak a Nagy-Szín-pad! és A Dal jelölt/győztes zenekarok hiszen fellép majd a Stolen Beat, a Nomad és az AWS is. Felcsendülnek még Beatrice slágerek, így velünk lesz a Petőfi Zenei életmű díjas Nagy Feró is, az estét pedig a Hooligans és az angliai Fox Stevenson zárja.

Járai Márk Tábortüzes "színpadánál" csütörtökön Magnus Måløy, Ian O'Sullivan, Járai Márk és Kovács Kristóf zenél majd.

Fluor mozijában a Liza a rókatündért és a Rossz versek című filmeket nézhetitek meg.

Ne felejtsétek, hogy augusztus 22-én is lesz Én vagyok itt! az M2 Petőfi TV-n, ahol a legizgalmasabb Strand Fesztiválos pillanatokkal jelentkezünk majd. Íme a mai műsor tartalma:

- Margaret Island interjú és koncert

- Stolen Beat interjú és koncert

- Riporterünk Kovács Dóri roadnak áll

- Bagossy Brothers Company intern és koncert

- Íriszfotózás Stumpf Katával

- Nagy Feró interjú

- Random Trip inter

- Szabadulószoba PTV módra

- Cloud9+ interjú

- Zamárdi Kalandpark Kovács Dórival

- Rúzsa Magdi interjú és koncert

Fotó: Rockstar Photographers