Most szól:
Vezeti:
2019.09.02. Hétfő 12:00

Minden rendben - Megjelent a Blahalouisiana nagylemeze

Végre megjelent a régóta várt a Blaha-nagylemez.

A Petőfi Zenei Díjra is jelölt Blahalouisiana azok közé a hazai együttesek közé tartozik, akik fesztiválról fesztiválra, klubkoncertről klubkoncertre járnak, az ország minden pontjára. Első lemezük még 2016-ban debütált, majd rá egy évre megérkezett a második LP-jük is, az Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi című.

Most szeptemberben pedig megérkezett a harmadik album, a Minden rendben, melynek már három előfutár dala is volt, a Nekem az nem elég, a Nem vagyok egyedül és a Testemnek ha engedem, amihez videoklip is készült. A lemez érdekessége, hogy a zenekar Prágában rögzítette az anyagot, mindenféle számítógépes technológia nélkül, szalagra, teljesen analóg módon. A rögzítési munkálatokban az a Milan Cimfe és Pavel Karlík is részt vett, akik korábban dolgoztak már együtt a Linkin Parkkal, David Bowieval vagy Joss Stone-nal.

A hangzás természetesen tökéletesen "Blahás", azonnal belemásznak a fülekbe a sejtelmes és különleges dallamok. Ha szeretnéd élőben is meghallgatni az új lemezt, akkor október 26-án irány az Akvárium Klub, ahol esedékes lesz a zenekar lemezbemutató koncertje!

Addig pedig hallgassátok a dalokat a Spotify-on!