Most szól:
Vezeti:
2019.09.13. Péntek 07:58

Na ilyen is ritkán van - Ariana Grande, Miley Cyrus és Lana Del Rey egy videoklipben!

Péntek 13-a van, de ez egy percig sem jut eszébe az embernek, ha arra gondol, hogy most jelent meg egy videoklip, amiben a három szupersztár, Ariana Grande, Miley Cyrus és Lana Del Rey együtt szerepelnek.

Azt ugyebár mondhatjuk, hogy a három énekesnőben közös, hogy mindannyian járják a világot, milliónyi rajongójuk van és még egy brutál jó hanggal is megáldotta őket a sors. A személyiségük azonban abszolőt mértékben eltérő, hiszen míg Ariana a kislány látszatát tartja fenn már évek óta, addig Miley polgárpukkaszt ahol csak tud, Lana pedig az a megfejthetetlen lélek, akit pontosan a titokzatossága miatt imádnak.

Most azonban összegyúrták ezt a triót és a készülő 2019-es Charlie angyalai filmnek ők éneklik a főcímdalát, mely ha minden jól megy 2019. november 14-én kerül majd a magyar mozikba. Ahogyan a való életben, a klipben is három különböző személyiséget hoznak a csajok, Ariana a lángész, Cyrus az izomkolosszus, Lana pedig a fegyverszakértő. A klipet egyébként az a Hannah Lux Davis rendezte, aki Ariana 7 Rings és Thank U Next számaiban is közreműködött.

A századjára újragondolt 2019-es Charlie angyalainak főszereplői amúgy Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska lesznek. Egyébként ez az a film, amiből már annyi reboot/remake stb készült, hogy azt megszámlálni sem lehet: volt sorozat, mozifilm, animációs alkotás és még ki tudja mennyi minden, de úgy tűnik még egy bőrt le lehet húzni a klasszikusról. A novemberben mozikba kerülő változat egyébként ott veszi fel a fonalat, hogy a Charles Townsend ügynökség szuperül működik, világszerte több csapattal dolgoznak együtt, melynek egyike lesz az imént bemutatott hármas. Az új Charlie angyalai korábban már előzetest is kapott, íme:

NME