Most szól:
Vezeti:
2019.09.20 Péntek . 11:08

Lola kicsi konyhájának következő vendége Molnár Csilla meteorológus

Ismét egy szuper izgalmas adásnak nézünk elébe!

Lola hétről hétre újabb és újabb vendégeket invitál a konyhájába, s amellett, hogy ínycsiklandozó finomságokat főznek, kibeszélik a legaktuálisabb témákat is. A sort műsorvezetőnk Csiti indította, utána beugrott még a konyhába Csonka Rebeka modell, Bánki Beni slammer és DR BRS DJ is. Ezúttal azonban szintén mondhatni kollégánk következik, Molnár Csilla meteorológus, aki 2015 óta erősíti az M1 csapatát.

Csilla számára nem idegen a konyha, egyetemi évei alatt 5 fiúval lakott együtt, akikkel gyakran csináltak vacsorákat és pontozták a másik főztjét. Főzni kevésbé szeret mint sütni, azonban nincs olyan étel, amit ne tudna elkészíteni. Inkább azokat a recepteket szereti, ahol minden pontosan ki van mérve.

Sokan nem tudják a meteorológusról, hogy amellett, hogy az időjárásban nagyon otthon van, első diplomáját fizikusként szerezte, megújuló energiaforrásokat kutatott. Tanulmányi eredményeivel mindig kitűnt az egyetemen, még köztársasági ösztöndíjat is kapott. Az orvosit még szeretné megcsinálni, azonban egyelőre az még várat magára.

Csilla életében a meteorológia mellett a sport is fontos szerepet játszik, kiskorában légpuskás lövő volt, de ugrókötelezett is versenyszerűen, most pedig rúdtáncol.

Ha szeretnétek még többet megtudni Csilláról és arra is kíváncsiak vagytok, hogy ezúttal mi kerül majd Lola kicsi koyhájának asztalára, tartsatok velünk hétfőn, 20.40-től!