Most szól:
Vezeti:
2019.09.21 Szombat . 11:18

Családmeséink - 4. rész összefoglaló - Zsiga Melinda, Bogdán Árpád

Akiket az élet nevelt. Akiknek a szótárából hiányzik a klasszikus család definíció, mégis, vagy talán éppen ennek a rögös indulásnak köszönhetően, nagyon messzire jutottak. Ilyen a világbajnoki bronzérmes kickboxos, Zsiga Melinda és a studiónkba látogató, többszörösen elismert filmrendező Bogdán Árpád is.

Zsiga Melinda világbajnoki bronzérmes kickboxos, ám az élete közel sem volt olyan egyszerű, mint azt gondoljuk. Családról családra került, míg végül megtalálta azokat a nevelőszülőket, akik a mai napig feltétel nélkül szeretik. Fiatalon kézilabdázott, bikinimodellkedett és boxolt is, míg nem egyszer oda jutott, hogy kickboxolni szeretne. Édesanyjának mondta is, hogy indul a világbajnokságon, mire ő csak viccesen annyit mondott, hogy nehogy utolsó legyen. Nem hogy utolsó nem lett, de egy bronzéremmel a nyakában tért haza Melinda. A sportoló elvitt minket egykori általános iskolájába, mesélt az embertpróbáló gyermekkoráról és az is kiderült, hogy találkozott-e valaha a szülőanyjával.

A studióba ezúttal Bogdán Árpád filmrendező látogatott el, aki ugyan nem került családról családra gyermekkorában, azonban az ő élete sem indult zökkenőmentesen. Nevelőotthonban nevelkedett és roma származását nagyon sokszor eszébe juttatták. Kezdetben színészként kezdte, azonban érezte, hogy ez nem az ő pályája, míg nem egyszer teljesen véletlenül összerakott egy forgatókönyvet. Innen aztán nem volt megállás, sorra jöttek a nagyobbnál nagyobb sikerek. Árpád mesél gyermekkoráról, elárulja hova bújt el az intézetben a többiek elől mikor magányra vágyott és arra is fény derült, hogy mi volt az a pont, amikor elhatározta, hogy soha többé nem szeretne találkozni a vér szerinti szüleivel.

Ha lemaradtatok a Családmeséink 4. epizódjáról, nézzétek vissza most!