Most szól:
Vezeti:
2019.09.27. Péntek 23:05

Családmeséink - 5.rész összefoglaló

Lemaradtál? Nézd vissza a Családmeséink legújabb epizódját.

A Családmeséink legújabb epizódjában a zene került a középpontba, ha már úgyis közeledik a zene világnapja. Ezúttal bemutattuk nektek Varga Miklóst és családját, a studióba pedig Wolf Kati valamint édesapja Wolf Péter látogattak el. Mindkét családban az a különös, hogy külön-külön már jól megszokhattuk őket a képernyőkön, azonban együtt nem nagyon szoktak a kamerák elé állni.

A fellépések, stúdiózások és megannyi elfoglaltság mellett szinte lehetetlen a Varga családot összehozni, azonban nekünk valahogy mégis sikerült. Egy egész napot töltöttünk el Varga Miklóssal, Varga Viviennel, Varga Szabolccsal és édesanyjukkal, aki mindezidáig nem állt kamerák elé. Az adásból kiderül, hogy például a családfő foggal körömmel ragaszkodott ahhoz, hogy gyermekei ne a zenei pályát válasszák, azonban az ikrek zenei karrierje egészen szépen ível felfelé. Az, hogy miként zajlik a nem túl hétköznapi család egy napja, azt megtudhatjátok a Családmeséink legújabb epizódjából!

A Szenes Iván Művészeti Díjjal elismert Wolf Katiéknál sem volt nagyon másként a helyzet, Erkel Ferenc-díjas zeneszerző édesapja, Wolf Péter szintén nem annyira szerette volna, ha Kati hasonló utat választ, mint ő. Ez azonban mégis másként alakult, és a kis Katit már egészen fiatalon megismerhette a közönség, ugyanis az ő hangjához fűződik a "Fürge róka lábak, surranó kis árnyak...", vagyis a Vuk főcímdala. De hogy ettől a kis daltól hogyan jutott el mára Kati a legnagyob színpadokra, az kiderül az ötödik epizódból!

Nézd vissza most!